בקע בדיסק עם קומפרסיה חמורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע בדיסק עם קומפרסיה חמורה
    אלה
    15/05/2017

שלום,
    מזה כחודש אני סובלת מכאבים עזים שמשתקים לי את התנועה ואת התפקוד הכללי המינימלי שמגיבים חלקית מאוד למשככי כאבים ונוגדי דלקת. בבדיקת MRI נמצא שב-4L-5L יש בקע דיסק גדול EXTRUDED. הבקע נמשך בין איזור הרצס הלטרלי השמאלי לבין הכניסה לנקב הימני. במיוחד בולט המרכיב ה-DEDURTXE שנמשך לפתח הנקב הימני.
    יש היצרות בינונית של הכניסה לנקב הימני.
    יש קומפרסיה חמורה של שורש יורד 5L ברצס הלטרלי הימני.
    יש היצרות בינונית של הרצס השמאלי.
    ברמה התחושתית, אינני מסוגלת לעמוד או לדרוך על רגל ימין ויש תחושת נימול ו'הירדמות' שלה.
    אשמח לחוות דעת על חומרת המצב של הבקע הזה, ועל פרוגנוזה אפשרית להמשך טיפול.
    רוב תודות מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר ליאור מרום
    15/05/2017

עם כל הרצינות, את באמת חושבת שתקבלי חוות דעת על מקרה פרטני ללא בדיקה, דרך פורום אינטרנט ????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקע דיסק עם קומפרסיה חמורה

אלה
    15/05/2017

שלום ד"ר מרום, תודה על ההתייחסות. אני כמובן לא מצפה לחוות דעת מקיפה אלא יותר להסבר של מה שאני קוראת בבדיקה ועד כמה זה חמור. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר ליאור מרום
    15/05/2017

ממליץ לך בחום להפגש עם מנתח עמוד שדרה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו