המנוגיומה בd10 מה עושים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המנוגיומה בd10 מה עושים?
    איריס
    18/05/2017

ד״ר ליאור מרום שלום רב לך
    אני בת 46 עברתי לפני שנתיים תאונת דרכ האוטו התהפךכנראה בעלי נרדם לשניה ומצאתי את עצמי הפוכה באוטו איבדתי הכרה אני לא יודעת בדיוק איפה חטפתי מכה אבל מאז יש לי כאבים בגב מתחת לצלע ימין שמקרין לי לבטן ימנית באזור הקיבה
    עשיתי ct יש לי שינויים של dishבעמוד השדרה הגבי עם חיבור גלי באספקט הקדמי והצדדי ימני של מרבית גופי החוליות הגביות
    המנגיומה בגוף חוליה d10
    ניוון הדיסק d11-12 עם אפקט ואקום
    מה הטיפול שאתה ממליץ והאם המנגיומה יכולה לגרום לכאבים כאלה?מה עושים אתה? איך יודעים אם זה שפיר?האם היא יכולה לגדול וללחוץ על חוט השדרה?מה אתה ממליץ לי לעשות? בברכה ותודה מראש איריס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המנוגיומה בd10 מה עושים?

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר ליאור מרום
    18/05/2017

הולכים ליעוץ פורמלי עם מנתח עמוד שדרה, בליווי. ההדמיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציתי רק להבין ממה הכאב מהמנוגיומה או מהתאונה?

איריס
    18/05/2017

רופאת משפחה שלחה אותי לאורטופד ונוירוכירורג אני מודאגת שאולי זה לא שפיר.........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציתי רק להבין ממה הכאב מהמנוגיומה או מהתאונה?

איריס
    18/05/2017

רופאת משפחה שלחה אותי לאורטופד ונוירוכירורג אני מודאגת שאולי זה לא שפיר.........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו