סירינגומיאליה שלאחר חבלה/ טראומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סירינגומיאליה שלאחר חבלה/ טראומה
    מאיר
    26/05/2017

שלום רב.
    לאחר 4 שנים קשות של כאבים מגבילים מופשטים מראש עד כף רגל(כל שני וחמישי מגבלה במיקום אחר) הבנתי שהסירנקס שלי בעצם אומר שאני מאובחן כחולה סיגינגומיאליה שלאחר טראומה, נכון להיום הסירינקס מ D4-D9 כל חצי שנה הוא גדל לו בחוליה
    לאחרונה נוסף לי ידיים שורפות מפרקים נרדמים וכואבים ממש לא יכול לישר את היד,, ממגזין רפואה ועוד שאני קורא על מחקרים אני נוטה להבין שאצל כל החולים הללו " התסמונת מתאפיינת ע"י דירדור נבירולוגי מתמיד..
    1. מה זה דירדור נבירולוגי מתמיד?
    2. האם זה באמת נכון):?
    3. כמה חולים כמוני יש בערך בארץ? והאם יש בית חולים בארץ שיותר מומלץ להגיע אליו עם הבעיה שלי ?
    בתודה רבה מאוד מראש
    מאיר כהן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר ליאור מרום
    26/05/2017

יש צורך ביעוץ פורמלי של מנתח עמוד שדרה כדי לדון בפתרונות אפשריים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סירינגומיאליה שלאחר חבלה/טראומה

מאיר כהן
    26/05/2017

ד"ר ליאור מרום שלום ותודה על ההתיחסות,
    לא ממש הבנתי כוונתך יעוץ פורמאלי , (יעוץ רישמי ?) ?
    בכתובים כתוב דירדור מתמיד אצל כל החולים...
    האם זה נכון או שישנם חולים כמוני שלאחר טראומה הם החלימו עובדים וכשירים או שאין דבר כזה במחלה הזו..?
    ואם אפשר גם מה זה המילה הזו "נבירולוגי" ?
    ~תודה~

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו