כאב גב תחתון ותוצאות mri

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב גב תחתון ותוצאות mri
    קובי
    08/06/2017

שלום רב לך ד"ר אני בן 35 וכל חיי התעסקתי בהרמת משקולות בחדר כושר בתחום הפאוורליפטינג ולא היה לי מעולם כאב גב .לפני כחודשיים עשיתי הרמה מהרצפה שנקראת דדליפט והרגשתי כאב עז בגב רק עם זריקת וולטרן יכולתי קצת לחזור לעצמי מאז הכאב פחת מאד..עשיתי בדיקת mri וגילו לי ליזיס דו צדדי ודיסק מנוון.\בולט בs1-L5. שאלתי היא האם אפשר לדעת אם הנזק נעשה לי בהרמה האחרונה או שזה משהו מילדות?ואם אני עכשיו אם פחות כאבים בגב ורוצה לחזור להתאמן בחדר כושר האם יש לי מגבלות ותרגילים שכדאי להמנע?תודה רבה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב גב תחתון ותוצאות mri

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר ליאור מרום
    08/06/2017

כל תרגיל עם עומס אקסיאלי פסול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב גב ןתוצאות mri

קובי
    08/06/2017

לא הבנתי את התשובה האם תוכל בבקשה יותר לפרט לדוגמא סקוואט ותרגילים על ספסל? ןהאם ניתן לדעת אם הבעיה מולדת או התפתחה מאיזה תאונה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו