כאבים חזקים מיזה שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים מיזה שנה
    ר
    05/11/2017

שלום אני סובלת כמעט שנה מכאבים חזקים באיזור עמוד שידרה תחתון אם הקרנה לישבן בצד השמאלי בעיקר בשעות הקטנות של הלילה ובעיקר בזמן מנוחה .
    אני מרגישה תחושת שיתוק ברגל שמאל אני לא יכולה להסתובב מצד לצד ויש לי קישיון בוקר של כמעט שעתיים רק לשחרר את הרגל ועד שעומדת בבוקר על הרגליים מצליחה ללכת, רק עשר דקות אחרי שנעמדתי כי משתחרר לי הכאב .
    כשהכאב הוא חזק מהרגיל יש לי נפיחות בקרסול השמלי.
    היה לי חשד לאינקילוזינג ספונדליטיס אך אין ראיות ב mri ומה שנימצא הם שינויים סקלרוטיים פוקאלים בsig ללא עדות לפגיעה ב sig רק בלט דיסק מרכזי L5_s1אם לחץ על התעלה ועכשיו החשד הוא asללא ראיות רדיוגרפיות סרו נגטיביות .
    אני מקבלת מטטרוקסט לדלקת פרקים סרו נגטיבית פריפרית בידיעה שלא יעזור לי לכאבים בגב תחתון .
    מה יכולה ליהיות הבעיה ? הכאבים לא ניסבלים ישנם ימים שאני ממש גוררת את הרגל וזה רק בצד אחד אני ממש סובלת והכל סרו נגטיבי אם crp מוגבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים חזקים מיזה שנה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר ליאור מרום
    05/11/2017

לא ניתן להשיב על שאלות מסוג זה ללא בדיקה שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו