מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים חזקים מיזה שנהר05/11/2017
שלום אני סובלת כמעט שנה מכאבים חזקים באיזור עמוד שידרה תחתון אם הקרנה לישבן בצד השמאלי בעיקר בשעות הקטנות של הלילה ובעיקר בזמן מנוחה .
אני מרגישה תחושת שיתוק ברגל שמאל אני לא יכולה להסתובב מצד לצד ויש לי קישיון בוקר של כמעט שעתיים רק לשחרר את הרגל ועד שעומדת בבוקר על הרגליים מצליחה ללכת, רק עשר דקות אחרי שנעמדתי כי משתחרר לי הכאב .
כשהכאב הוא חזק מהרגיל יש לי נפיחות בקרסול השמלי.
היה לי חשד לאינקילוזינג ספונדליטיס אך אין ראיות ב mri ומה שנימצא הם שינויים סקלרוטיים פוקאלים בsig ללא עדות לפגיעה ב sig רק בלט דיסק מרכזי L5_s1אם לחץ על התעלה ועכשיו החשד הוא asללא ראיות רדיוגרפיות סרו נגטיביות .
אני מקבלת מטטרוקסט לדלקת פרקים סרו נגטיבית פריפרית בידיעה שלא יעזור לי לכאבים בגב תחתון .
מה יכולה ליהיות הבעיה ? הכאבים לא ניסבלים ישנם ימים שאני ממש גוררת את הרגל וזה רק בצד אחד אני ממש סובלת והכל סרו נגטיבי אם crp מוגבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר ליאור מרום05/11/2017לא ניתן להשיב על שאלות מסוג זה ללא בדיקה שלמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?