מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב תחתון צד ימין עם הקרנה לברךענת02/12/2017
שלום, מזה 10 חודשים אני סובלת מכאבים בצד ימין של הגב התחתון. הכאבים מקרינים לעכוז, ירך ופנים הברך (הכל בצד ימין של הגוף). פניתי לאורטופד שרשם לי ארקוקסיה והפנה לפיזיותרפיה. הארקוקסיה הקלה אך משסיימתי, חזרו הכאבים. הפיזיותרפיה לא עזרה כלל. לאחר מספר חודשים פניתי לאורטופד אחר שגם רשם לי ארקוקוסיה ורוקסט פלוס. הייתה הקלה אך משסיימתי, שוב חזרו הכאבים. הכאבים לעיתים חלשים יחסית ולעיתים חזקים ואז אני לוקחת רוקסט פלוס ומורחת משחה הודית נגד כאבים, שמקלה על הכאב. חברה תארה שיש לה את אותן תופעות ושרופא משפחה חושב שמדובר אולי במשהו שקשור לכליות (גם עקב דלקות רבות בדרכי השתן). גם אני סובלת המון מדלקות בדרכי השתן. אם כן, מה סיבת הכאבים שיש לי? והאם יש טעם לקבוע שוב תור לאורטופד או לפנות לרופא משפחה כדי לנסות לבדוק אם הכאבים קשורים לבעיית כליות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רן לדור02/12/2017כאבי גב תחתון הינם נפוצים ביותר, חלקם אף מערבים כאבים הקורנים לאחת או שתי הרגליים.
טיפול נוגד דלקת - כפי שלקחת הינו סימפטומטי ולעיתים אף טיפולי. אך לאורך זמן - לאור הימשכות הכאבים והתלונות - יש להשלים בירור מלא למקור הכאב.
במידה וקיימים כאבים שנמשכים, כפי שאת מתארת, נדרשת הערכה מסודרת של מצבך על ידי מומחה עמוד שדרה.
בשיחה, בדיקה גופנית, והערכה הדמייתית ניתן להבדיל בין כאבים ממקור כלייתי, לכאבים הנובעים ממקור עמוד השדרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?