מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב גב אחרי פריצת דיסקחיים23/12/2017
היי אני גבר כבן 41 עברתי בגיל 20 ניתוח פריצת דיסק (חתכו לי את הדיסק) ובגיל 30 עברתי שאיבת דיסק הכאבים הלכו חזרו נעלמו התמודדתי לאחרונה יש לי בעיה שהשריר בגב התחתון בצד תמיד תפוס רק בהליכה או מקלחת חמה הוא משתחרר קצת אבל כמה שעות אחרי או אחרי ישיבה או שינה הוא שוב נתפסו מגביל אותי בתנועה , בלי קשר אני מוגבל בכיפוף קדימה אני מרגיש שיש אולי דלקת שלא עוברת שגורמת לשריר להיתפס מרגיש חסר אונים .. ניתוח שוב לא מעונין לעשות צילום זה מלא קרינה חגורת גב אומרים מחליש שרירים מה מומלץ לעשות ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רן לדור30/12/2017כאבי גב כרונים ובמיוחד לאחר ניתוחים מצריכים הערכת מומחה עמוד שדרה, כולל בדיקה, והדמיות בהתאם לממצאים, חלקן אכן מערבות קרינה מסויימת, וחלקן דוגמת MRI אינן מערבות כל קרינה.
ייתכן שניתן לטפל בכאבים באופן שאינו ניתוחי - פיזיותרפיה, פילאטיס, רפואה משלימה אחרת.
בכל מקרה, לא ניתן להמליץ על טיפול ללא הערכה שלמה של מצבך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?