כאב גב אחרי פריצת דיסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב גב אחרי פריצת דיסק
    חיים
    23/12/2017

היי אני גבר כבן 41 עברתי בגיל 20 ניתוח פריצת דיסק (חתכו לי את הדיסק) ובגיל 30 עברתי שאיבת דיסק הכאבים הלכו חזרו נעלמו התמודדתי לאחרונה יש לי בעיה שהשריר בגב התחתון בצד תמיד תפוס רק בהליכה או מקלחת חמה הוא משתחרר קצת אבל כמה שעות אחרי או אחרי ישיבה או שינה הוא שוב נתפסו מגביל אותי בתנועה , בלי קשר אני מוגבל בכיפוף קדימה אני מרגיש שיש אולי דלקת שלא עוברת שגורמת לשריר להיתפס מרגיש חסר אונים .. ניתוח שוב לא מעונין לעשות צילום זה מלא קרינה חגורת גב אומרים מחליש שרירים מה מומלץ לעשות ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב גב אחרי פריצת דיסק

הוספת תגובה

• תשובה

רן לדור
    30/12/2017

כאבי גב כרונים ובמיוחד לאחר ניתוחים מצריכים הערכת מומחה עמוד שדרה, כולל בדיקה, והדמיות בהתאם לממצאים, חלקן אכן מערבות קרינה מסויימת, וחלקן דוגמת MRI אינן מערבות כל קרינה.
    ייתכן שניתן לטפל בכאבים באופן שאינו ניתוחי - פיזיותרפיה, פילאטיס, רפואה משלימה אחרת.
    בכל מקרה, לא ניתן להמליץ על טיפול ללא הערכה שלמה של מצבך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו