מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח גב לא מוצלחשול26/07/2018
נושא: שארית או הישנות של דיסק ב L4 - L5 עם לחץ על השורש - לאחר ניתוח.
אני פונה בבקשה, לשאול את הצעתכם המקצועית במקרה שלי
אשה בת 79 שעברה בדצמבר האחרון ניתוח גב מותני לאור בעיה של היצרות ובלט דיסק
L4- L5,
מאז הניתוח אני בכאבים חזקים מטופלת בטרגין 20 מ"ג פעמים ביום (וזה לא עוזר) תקופה כה ארוכה
(רצו לעלות ל 80 מ"ג ביום אך לא אושר).
קיבלה היום כדור חדש LYRICA 75 *2
נערך בחודש מאי צילום MRI חדש לאחר הניתוח והתגלה שלמעשה עדיין קיימת בעיה:
*שארית או הישנות של דיסק ב L4 - L5 עם לחץ על השורש*
שאלתי מה נכון לעשות? טיפול בשככי כאבים חזקים, זריקות, מרפאת כאב.. או ניתוח חוזר???
(במקרה של ניתוח חוזר, האם זה נכון שבשיטה האנדוסקופית לא ניתן, לאור העובדה שאני עברתי ניתוח ראשון גב פתוח?)
מודה מראש. המון תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריצה חוזרת
פרופ` אייל יצחיאק27/07/2018יש צורך לבדוק אותך ואת ההדמיה.
אם שוחרר השורש ניתן לנסות טיפול בהזרקה טרנספורמינלית. במידה והלחץ גדול יש לשקול ניתוח חוזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח גב לא מוצלח
שול27/07/2018רב תודות על התשובה פרופ' אייל.
מה הכוונה עם שוחרר השורש?
הזרקה טרנספורמינלית - הכוונה לזריקה תחת שקף?
בMRI לאחר הניתוח רשום "גם הפעם מודגמת בריצסס מימין הלוחצת על השורש. נראית מעט פחות בולטת.
{* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח לא מוצלח
פרופ` אייל יצחיאק27/07/2018השאלה מה היה בדיוק בניתוח.
הזריקה העדיפה יהינה טרנס פורמינלית.
חייבים לראות את הבדיקה עצמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?