2 שאלות לגבי עמוד שדרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות לגבי עמוד שדרה
    גיא
    31/07/2018

שלום,
    אני בן 33 ובדרך כלל בריא.
    אחרי שהרמתי משהו כבד התחילו לי כאבים מאד חזקים בעמוד שדרה באיזור המותן ואי יכולת להתכופף קדימה. אורטופדית אמרה לי שלדעתה זה בקע דיסק.
    עשיתי טעות והלכתי לכירופרקט מוסמך שאמר שמומחה לפריצות דיסק ואחרי 2 פגישות התחלתי להרגיש כאבים ב*הרבה מקומות* לאורך העמוד שדרה, לפחות 5-6 מקומות, וזה כבר שבוע ככה.
    מה זה אומר? האם זה אומר שהיו עוד שלל דיסקים בעייתיים וה'טיפול' שלו גרם להם להתעורר? מה אני עושה עכשיו? בהתחלה היה לי רק בעיה 'אחת' ועכשיו אני מרגיש 5-6 'מוקדים' בעייתיים לאורך כל הגב מלמעלה עד למטה? זה נראה לי כאילו כבר 'גדול עלי' יחסית לטפל רק במשהו אחד.

שאלה שנייה - אם אני מעביר את האצבע שלי לאורך העמוד שדרה, בערך בשליש התחתון פתאום יש כמו 'כניסה' של ס"מ - שתיים פנימה ואז העמוד שדרה ממשיך כלפי מטה - האם זה 'נורמלי' ואצל כולם ככה או שזה בעיה (אולי נגרם מהכירופרקט)?

תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות לגבי עמוד שדרה

הוספת תגובה

• כירופרקט

פרופ` אייל יצחיאק
    02/08/2018

אנא פנה להיבדק על ידי אורטופד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו