תסמינים מיאלופטיים בידיים עקב בקע צווארי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמינים מיאלופטיים בידיים עקב בקע צווארי
    אורן
    13/12/2019

אני בן 49, לפני כשבועיים עברתי נייתוח פריצת דיסק ב L4-5 בשיטה נוירו פולשנית .
    אציין שאני עוסק בספורט באופן קבוע כולל שחיה . איני עושה ספורט כבר חודש בשל הניתוח.
    לצערי במקביל מזה כחודשיים אני סובל מתסמינים של עקצוצים ומעט כאב ביד שמאל וגם מדי פעם ביד ימין וזה מפריע לי בעיקר בשעות הלילה . מדובר בתופעה שקיימת כמעט כל היום.
    הMRI הדגים בקע דיסקאלי ב C5-6 אך לפי הרופא שניתח אותי ללא לחץ משמעותי על החוט ולדעתו אין מה לנתח . אני וודאי איני רוצה להגיע לניתוח .
    הוא המליץ לי על מתיחות וחיזוק שרירי צווואר. הרופא אמר שככל שאתבגר הדיסק ייספג פנימה והלחץ מהחוט יירד.
    בינתיים במיוחד בתקופת ההחלמה מהניתוח בו רוב היום אני שוכב ועדיין לא שבתי לעבודה הדבר מפריע לי מאוד בשינה בלילה .
    מה ההמלצה ? מה ניתן לעשות כדי לשפר ולהקל? אשמח לשמוע על כל האופציות הקיימות כבר בשלב זה .
    אני יודע שניתוח בצוואר הוא בעל סיכון יחסי גבוה ולכן זו אופציה אחרונה מבחינתי
    תודה
    אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בלט דיסק

פרופ` אייל יצחיאק
    13/12/2019

הי אורן
    לפי התמונה שהעלת הלחץ אינו משמעותי. יחד עם זאת לא ניתן להמליץ ללא בדיקתך ובדיקת כל ההדמיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו