כאב באגן ומותן שמאל שעולה עד לצלע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב באגן ומותן שמאל שעולה עד לצלע
    Tomer
    10/07/2020

שלום רב,
    אני בן 26 עבדתי בעבודה הדורשת עמידה ממושכת מזה כשנה וחצי החל לי כאב במותן שמאל שבא והולך ומתגבר לאחר פעילות פיזית עמידה ממושכת או אימון עם משקולות ,לאחר בירורים שונים הגעתי גם לבדוק את העמוד שדרה המותני.

ולהלן התוצאות :

עקמת קלה קמורה ימינה.
    אי-סדירות של הלוחית הדיסקלית העליונה בחוליות L1-D12 ,ייתכן כי מדובר בשינויים על רקע קשריות שמורל גסות
    בהסתכלות ספציפית על המרווחים הדיסקלים:
    L2-L1- בגדר הנורמה.
    L3-L2 -בגדר הנורמה.
    L4-L3 -בלט דיסק דיפוזי עם מרכיב לטרלי דו"צ, משיק לשק הדוראלי ולחלק האקסטרא-פורמינלי של העצבים ההיקפיים.
    L5-L4 -בלט דיסק דיפוזי קל.
    S1-L5 -בלט דיסק דיפוזי, משיק לשק הדוראלי ולחלק האקסטרא-פורמינלי של העצבים ההיקפיים.

רציתי לדעת האם הממצאים הללו מסבירים את הכאב שמונע ממני לישון בלילה וגרם לי לעזוב את העבודה?

והאם תוכל להסביר לי מה התוצאות אומרות?
    לאחר האימון האחרון היו לי כאבי גב שמנעו ממני לשבת בצורה נורמאלית עד שמצאתי תנוחה מוזרה בה לא ארגיש כאב.

תודה רבה, אתה תעזור לי מאוד !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב גב

פרופ` אייל יצחיאק
    11/07/2020

הי תומר
    קשה לאמר ללא בדיקתך אבל קרוב לוודאי שאינם מסבירים את הכאב ומקורו במאמצים הגופניים שעברת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו