דלקת שהחלימה בעצב וכאבי גב - חזרה להתעמלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת שהחלימה בעצב וכאבי גב - חזרה להתעמלות
    קרן
    15/07/2020

לפני חמישה חודשיים החלמתי מהתקף שהיה לי מהגב והשלכה לרגל ימין, הייתה לי דלקת בעצב. לקח לי להחלים בערך 8 שבועות עד שיצאתי גם לא דרכתי על הרגל בגלל הכאבי תופת שעברתי. רק אחרי חודש התחלתי לדרוך עליה והחלמה הגיעה רק במרץ בערך, עשיתי שני טיפולי פיזיותרפיה אבל מה שקרה נכנסנו לסגר ולא יכולתי להמשיך אז הטיפולים נעצרו למשך 3 חודשיים שזה בכלל לא טוב, הייתי אמורה להמשיך בערך בחודש מאי אבל צצו כל מיני בעיות, פעם הייתי מקוררת וזהו ואז התחילו לצוץ לי כאבים ברגל ימין, זה נראה לי היה בחודש יוני כאבים אבל כאבים שבאים והולכים, ואז לפני שלושה שבועות חטפתי את הבום עוד פעם התקף מהגב לרגל ימין. עכשיו אני בשבוע הרביעי אני עושה טיפולי פיזיותרפיה, רופא אורטופד יש לי מחר, אני לוקחת וטימינים שפעם נתן לי הרופא אורטופד טרבימין זה מחלים את העצב, אני כבר לוקחת אותו כמה ימים כבר בערך 20 יום אבל לא בא עדיין השיפור בכאבים. הרופא משפחה שלי נתנה לעוד 20 ימים נוספים אני תמיד במיטה בגלל הכאבים, אבל אני קמה לפעמים מהמיטה אני קמה עושה גיחות לשבת, אסור לי הרבה זמן בגלל לחץ בחוליות אז רק 10 דק' וזהו וחזרה למיטה כמה זמן עד שמחלימים ממצב כזה עד מתי יימשך המצב הזה כי אני פשוט בדיכאון.

מהמצב הזה אני מיואשת אני כל הזמן בוכה, אין לי חיים אני רוצה לחזור לחיים שלי להתחיל לעשות התעמלות. רציתי לשאול איזה סוג התעמלות מתאים לבעיה כזאת בלט בקע דיסק בגב התחתון כי כרגע לא מצאתי מקום שמתעסק רק בהתעמלות לגב תחתון לחזק את השרירים... מה היית ממליץ לי לעשות? אני צריכה אחד על אחד בתור התחלה כמה זמן כל הבעיה הזאת תגמר אתה חושב? מצטערת על האמייל הארוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פתרון מעולה לבעיות עמוד שדרה תחתון ועליון

ד"ר שדה
    15/07/2020

להפסיק לסבול עם שימוש במכשירי ההיפוך של: גב back
    fitspine x1, x3

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלמה מדלקת בעצב עבור 5 חודשיים

קרן
    15/07/2020

זה הפתרון לבעיה שלי רציתי לדעת כמה זמן אני יחלים רציתי לדעת אני עושה טיפולי פיזיותרפיה מה קשור המכשיר הזה אליי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו