תרופה תואמת ETOPAN 600 ובלטים בגב התחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופה תואמת ETOPAN 600 ובלטים בגב התחתון
    אביב
    20/11/2020

שלום,
    יש לי 2 בלטים בגב התחתון ואני מטופל כבר שנים ב- ETOPAN 600 למקרי הצורך, לרוב אחת ל- 3-4 חודשים בעת אירוע של תפיסת גב.
    לפני כשנה עברתי לאוסטרליה ומכיון שאין להם כאן את האתופן, רשמו לי תרופה חלופית שנקראת Moxicam 15 gr. בסוגריים רשום Meloxicam.
    לתחושתי הכדור הזה שלוקחים אותו פעם ביום לא ממש עוזר לא נגד הכאבים ולא נגד הדלקת.
    אציין שבמקרה שלי, בעת אירוע של "תפיסת גב" השרירים המייצבים של עמוד השדרה מתכווצים ואני מתעקם לצד ימין עד שהשרירים מתרפים.
    תודה מראש על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אטופן

פרופ` אייל יצחיאק
    20/11/2020

בקש מהרופא שלך לנסות ארקוקסיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרת לי מאד. תודה!

אביב שחר
    23/11/2020

קודם כל תודה רבה. עזרתי לי והטיפול עובד.
    אכן ביקשתי מהרופא ארקוקסיה והוא נתן לי מרשם לתרופה תחליפית שנקראת Celexib בסוגריים (Celecoxib).
    יש לי 2 שאלות בעיקר לכבי ההתמודדות עם המקרה הבא:
    1. האם זה אכן מקביל לארקוקסיה.
    2. נתנו לי טבליות של 100 מ"ג. האם הן מקבילות להבנתך לאתופן 600 מ"ג או שעלי לבקש את הטבליות של ה- 200 מ"ג?
    יש לציין שחלה השתפרות משמעותית במצבי, אבל גם קיבלתי זריקה לשריר נגד הדלקת בבית חולים ואין לי דרך לזהות לאיזה מהטיפולים היתה ההשפעה המכרעת על השיפור במצב.

תודה רבה על תשומת הלב שלך והשקעת הזמן בנו החולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו