החלפת דיסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת דיסק
    חיה
    21/06/2008

שלום רב ברצוני להתייעץ לפני כ8 שנים עברתי ניתוח להסרת דיסק חלק ממנו לאחר תקופה גם החלק הנותר נעלם ומאז יש לי כאבי גב ורגליים והירדמות של הרגליים באופן תמידי. בבדיקת MRI שעשיתי לפני שנים ראו כי כעת אין דיסק בכלל בין החוליות L4 L5 הניתוח שהיה קיים אז כלל קיבוע של עמוד השידרה דבר לו אינני מוכנה בשום אופן שאלתי היא מה האפשרויות וההשלכות שלהן .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת דיסק

הוספת תגובה

• החלפת דיסק

ד``ר ליאור מרום
    21/06/2008

ניתוח החלפת דיסק מתני אינו מתאים לאנשים במצבך.
    יש לשקול ביצוע MRI חוזר ויעוץ עם מנתח עמוד שדרה לאחר מכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

חיה
    22/06/2008

תודה על התשובה אולם איני מבינה מדוע. דבר נוסף שרציצי לדעת האם יכול להיגרם נזק לעמוד השידרה שלי בשל החיכוך של החוליות זו בזו בלי הדיסק. בנוגע לMRI אין סיכוי שיתנו לי שוב לבצע את הבדיקה הזו מהם שאר האפשרויות שיש לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ד``ר ליאור מרום
    22/06/2008

החלפת דיסק אינה מתאימה לדיסק שכבר נותח !
    אין נזק כזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו