עקמת בעקבות תאונת דרכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקמת בעקבות תאונת דרכים
    שיר
    02/07/2008

שלום רב. אני בחורה בריאה בדרך כלל בת 29. עברתי תאונת דרכים לפני כשנתיים. מכונית נכנסה ברכבי בעוצמה בעומדי ברמזור אדום. מאז עברתי כבר 2 סדרות פיזיותרפיה ללא הקלה בכאבי הגב והצוואר. ניסיתי שיאצו, ניסיתי דיקור, ניסיתי רייקי, עשיתי מסאג'ים, לקחתי כל כדור אפשרי. בקיצור- אם היו אומרים לי ללכת עם חסה על הראש להפסקת הכאבים- יש מצב שגם את זה הייתי עושה : ) אתמול עשיתי צילום ע"ש צווארי וצילום ע"ש גבי עליון ובאבחנה נכתב- "אין לשלול חשש לעקמת". שאלתי הינה: כיצד אפשר לדעת אם יש לי או אין לי בוודאות עקמת? האם יכולה להתפתח עקמת בעקבות תאונת דרכים, כך באמצע החיים? רב תודות שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקמת בעקבות תאונת דרכים

הוספת תגובה

• תאונת דרכים

הודיה
    02/10/2013

שלום רב.
    עברתי תאונת דרכים,ולאחר צילומי c.t של הצוואר ושל הגב נראה לי פריצת דיסק ועקמת קלה-איך שהרופא קרא לזה.
    השאלה שלי אם בזמן שנפגעתי בתאונת דרכים מ"צליפת שוט" תוצאה מזה יכול להיגרם גם עקמת שמופיעה אצלי בעמוד השדרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאונת דרכים - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    02/10/2013

של. הסוגיה המשפטית תסגר בבימ"ש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: שיר

ד``ר ליאור מרום
    06/07/2008

עקמת נקבעת על סמך צילום- זה כמו הריון: או שיש או שאין, ואין מצב באמצע.
    עקמת בהגדרתה היא מחלה של השלד, יתכן ואת עקומה כתוצאה מכווץ שרירים אך אין זו עקמת במלוא המובן של ההגדרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו