כאבי גב עם נימול באצבעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב עם נימול באצבעות
    אמאל
    11/07/2008

שלום-סבלתי שנים רבות מכאבי גב תחתון ,לאחרונה יש לי נימול באצבעות רגל ימין ולפעמים ברגל שמאל,עשיתי CT ,ע"ש מותני שהראה-ניוון עם תופעת ואקום אויר בדיסק המוצר L5-S1 ובמפרקים סקרואליאקים בלט דיסק קל L5-S1 מה זה אומר? מה הסיכוי שזה יעבור לעוד חוליות? אני מבינה שאיפה שיש ניוון זה אבוד ,האם יש טיפול שימנע התפשטות הדבר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב עם נימול באצבעות

הוספת תגובה

• הודעה של: אמאל

ד``ר ליאור מרום
    11/07/2008

אין סיכוי " מעבר לחוליות אחרות " משום שזה לא מחלה מדבקת.
    לא ברור מה הכוונה " שימנע את זה"
    ניוון הוא תהליך דינמי ולא לכל ניוון יש השפעה בהכרח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בעמוד שדרה

אמאל
    05/08/2008

התחלתי טיפול בויטאמינים למיניהם ע"י אורטופיד (VIT-C ,מיגוקופלקס, קאלט+D), השאלה עד כמה הכדורים מועילים ,הכאב הוא כל הזמן , מתגבר אם אני מרימה משהו אפילו את הילדה שלי בת 3 לא יכולה להרים,האם יש טיפול חוץ מהכדורים שהוא מומלץ , האם כדי לנתח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בעמוד שדרה

ד``ר ליאור מרום
    05/08/2008

לכל כדור ישנם זמני תגובה והשפעה
    לא ניתן ליעץ מרחוק לגבי ניתוח או טיפול אחר מבלי לבדוק אותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו