מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היצרות בחוליות הצוארשרון08/08/2008
שלום. כ-4 שנים הצואר מציק לי. אני לא מוצאת מנוחה ומחליפה כריות שונות לאורך שנת הלילה, מפחד קיבוע הצואר בתנוחה אחת. אם לא התעוררתי לשנות את הכריות וליצור לי גבהים שונים, רכות שונה ונוחות משתנה, אתעורר בבוקר עם כאבי ראש העולים המעורף ולעיתים נעלמים. לפעמים ירד הכאב דווקא לחוליות שבין השכמות. ניסיתי כריות ארגונומיות על צידן הגבוה או הנמוך במשך יומיים שלושה ונתפסתי. הייתי אצל שני כירופרקטורים שונים. האחד שעבד עם עיסויים ופלסתרים של ספורטאים והאחר עם מניפולציות. החלפתי מזרון למזרון סנדוויץ חדש בכדי למנוע שקיעות. גלגלתי מגבות למלא את השקע בין הכתף לראש. ישנתי עם צוראון. אני אישה מלאה והצואר שלי, כך אומרים, קצר. מה שנראה כנוח בתחילת ההתמקמות לשינה מתברר ככואב בצואר ולעיתים אף בכתף הנוגעת במזרון ונלחצת אליו. כלומר, אם הכרית נמוכה נלחצת הכתף וכואבת. מה עושים??????? דיי נמאס לי. נשלחתי למעבדת שינה מכיון שאין לי תחושה של מנוחה טובה בלילה. אני מרגישה נלחמת ועייפה. תודה שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היצרות בחוליות הצואר
ד``ר ליאור מרום08/08/2008תזדקקי לברור קצר אצל האורטופד המטפל ,אך קרוב לוודאי שתשארי עם הבעיה.
המקצוע שלנו מתקשה לתת פתרונות למה שאינו דורש כירורגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?