בלט דיסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלט דיסק
    גיא
    12/09/2008

ד"ר בוקר טוב לפני כ3 חודשים עברתי תאונת דרכים לאחר מכן התחילו להופיע לי כאבים בגב התחתון המשכתי לעשות הכל כרגיל.אחרי חודש וחצי חזרתי לרופא עם כאבים יותר חזקים והוא נתן לי כדורים נגד כאבים.לפני כשבוע וחצי הכאב היה בלתי נסבל והתחיל להקרין לי לאזור הישבן ועד הברך,חזרתי לרופא והוא נתן לי כדורים יותר חזקים נגד כאבים(פרוקסט5)ושלח אותי לעשות CT-חזרתי לעבודה(משרדית מול מחשב)כעבור יומים בעבודה לא יכלתי להמשיך כאבים עזים באזור הגב התחתון ומקרין לרגל.אני לא יכול לשבת,לעמוד,ולשכב הרבה זמן ובלילה אני ישן על הרצפה עם מזרון דק כי רק ככה לא כואב כ"כ בתשובה של הCT כתוב"שינויים ניווניים עם איבוד קל של גובה הדיסק L4-L5 ועם בלט קל אחורי דיפוזי של האנולוס פיברוזוס".אני לא יודע מה זה אומר ומה שאני יודע שזה כאב בלתי נסבל.אשמח אם תוכלו עזור לי במציאת טיפול מתאים ובנוסף מה זה אומר הסיכום של הCT. תודה מראש:גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלט דיסק

הוספת תגובה

• הודעה של: גיא

ד``ר ליאור מרום
    13/09/2008

בדיקת CT אומרת שישנו בליטה קלה של הדיסק אחורנית בגובה 4-5
    לחזור לרופא ולהבדק משום שיכול להיות שמתפתחת תמונה של פריצת דיסק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו