בלט + בקע דיסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלט + בקע דיסק
    אלעד שבו
    01/10/2008

ד"ר שלום, אני חייל בן 19 שסובל כבר הרבה זמן מכאבי גב תחתון. מבדיקת CT שעשיתי התגלו הממצאים הבאים: בגובה L3-4: בלט דיסק היקפי לוחץ במקצתך על השק התקאלי. בגובה L5-S1: בקע דיסק מרכזי גדול לוחץ במידה משמעותית על השק התקאלי. פרט לנ"ל, המבנים הגרמיים, המרווחים הדיסקלים והפרקים תקינים. קיבלתי הפנייה לפיזיותרפיה אבל לאחר טיפול אחד הרגשתי כאבים יותר חזקים משהיו לי לפני הטיפול ולכן החלטתי להפסיק לטפל בבעיה באמצעות פיזיותרפיה. לאחר שהייתי אצל אורטופד צבאי הוא המליץ לי על ניתוח אבל לאחר שהתייעצתי עם מספר רופאים מומחים נאמר לי כי אין סיבה לעשות ניתוח בגילי, ולכן הופנתי לטיפול באמצעות זריקות אפידורל. אני מרגיש כאבים המוקרנים לרגלי השמאלית שלפעמים אף מונעים ממני מלהזיז את רגלי השמאלית. אין לי שום רצון בקבלת זריקות אפידורל מכיוון שזהו רק משכך כאבים וזהו איננו הפיתרון לבעיה. מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלט + בקע דיסק

הוספת תגובה

• הודעה של: אלעד שבו

ד``ר ליאור מרום
    02/10/2008

אופציה נוספת היא צריבת דיסק, עליך לבצע בדיקת MRI טרם לזה על מנת לקבוע האם הפרוצדורה תתאים לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו