מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח לפריצת דיסקשאשה16/10/2008
אני בת 37 חודש וחצי אחרי לידה במהלך ההריון סבלתי מכאבי בשוק שהלכו והתחזקו ומאוחר יותר גררתי רגל והלכתי כמון סימן שאלה מסתבר שסבלתי מפריצת דיסק זאת אני יודעת עכשיו אחרי בירור ו cd לגב שביצעתי לאחר שהכאבים לא עברו לי לאחר הלידה תוצאות הבדיקה פריצת דיסק ב l4- l5 שמצרים כחצי מהתעלה , אתמול הייתי לראשונה אצל מומחה גב אחד מהפרופסרים הידועים בארץ והוא היה נחרץ שאני זקוקה לניתוח גב , הוא זלזל ביכולת ההחלמה עם תרגילים ופזיותרפיה למרות שאמרתי לו שהתחלתי פזיותרפיה ותרגילים לפני שבועיים והתקדמות היא אומנם איטית אבל אני יותר ישרה אבל עדיין עקומה אני מצליחה ללכת יותר ממה שהצחלתי לפני שבועיים , האם יתכן שיש רק פתרון אחד והוא ניתוח ? הוא לא הציע ודחה כל ניסיון לטיפול שמרני כאופציה , מה דעתך ? האם זה סביר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה להודעה : שאלה נוספת
ד``ר ליאור מרום16/10/2008במידה ואין קיפוח מוטורי, ומדובר בתסמונת כאב בלבד, ישנם מנתחים אשר מעדיפים לתת לזמן לפעול ולראות האם יש מגמת שיפור בטווח של כ 3 חודשים.
ללא בדיקתך ומעבר על ה CT קשה לתת עצה אך מציע בכל זאת לבצע נסיון של זריקה אפידורלית או לחליפין -במידה וישנם כאבים קשים, להתקדם ל MRI ובהתאם לשקול אופציה של צריבת דיסק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה כוונתך בקיפוח מוטורי?
שאשה16/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה כוונתך בקיפוח מוטורי?
ד``ר ליאור מרום17/10/2008ירידה בכח השרירים בכף הרגל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שאשה18/10/2008יש לי תינוקת בת חודש אני משתדלת לא להרים אותה אולם זה קורה,, חוץ ממנה אני לא מרימה דברים כבדים ונשמרת מאוד, האם ההנקה יכולה להזיק אני משתדלת להניק בשכיבה אבל קורה גם שאני מניקה בישיבה האם החלב בחזה שמכביד כך אמרה אחת הפיזותרפזתיות מקשה על ההחלמה ? האם שהרמה שלי את ילדתי הקטנה על הכתף כשאני יושבת זה בסדר הוא שגם זה מכביד על הגב ? האם אתה היית ממליץ להפסיק להניק ? אודה על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ד``ר ליאור מרום18/10/2008אין שום בעיה בהמשך הנקה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי הרמת התינוקת על הכתף שלי
שאשה18/10/2008כשאני יושבת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי הרמת התינוקת על הכתף שלי
ד``ר ליאור מרום18/10/2008אין בעיה מיוחדת אלא אם כואב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שאשה18/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?