שינויים ניווניים עם הצרות במרווח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינויים ניווניים עם הצרות במרווח
    אורח
    19/10/2008

L-5 S-1 . לפני שבועיים בערך נקבעה ההבחנה לאחר צילום רנטגן. כמה ימים אחר כך הוגבל כושר הליכה שלי כמעט כליל. אני צועד בקושי רב. הרגליים חלשות. באתרי אינטרנט קראתי שממתינים כ-3 חודשים לפני שמחליטים על ניתוח בע"ש מותני אלא אם מדובר בהגבלה על כושר ההליכה. האם פירוש הדבר שאין סיכוי שכושר ההליכה ישוב בתקופה הזאת, ללא ניתוח? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הודעה של: אורח

ד``ר ליאור מרום
    20/10/2008

אני מציע לך להמנע מלהקיש מסקנות או להסיקם ללא בסיס עובדתי, ובמקום זאת להבדק בהקדם על ידי מנתח עמוד שדרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך

אורח
    20/10/2008

יש לי תור למומחה עמוד שידרה בעוד כחודש. האם זהו זמן סביר או שעלי לדרוש מיד הפניה לבית חולים? אני תושב חיפה וחשבתי לדרוש בדיקה ברמב"ם (אם הקופה תאשר לי). תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: אורח

ד``ר ליאור מרום
    20/10/2008

זכותך האלמנטרית להבדק היכן שאתה מוצא לנכון - גם אם הקופה לא תאשר את רמב"ם, ניתן לשלם עבור ההפניה במרפאות החוץ.
    אם לפי דברייך ישנה תדרדרות מהירה, מציע לזרז את הזמנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו