אפידורל ופריצת דיסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפידורל ופריצת דיסק
    חסוי
    21/10/2008

שלום רב. יש לי פריצת דיסק ישנה (L4-L5), כבר כמה שנים. בשנים האחרונות אני חיה איתה בשלום (טפוטפוטפו.....לא סובלת בשוטף....פעם אחרונה השסבלתי היה לפני כשנתיים וחלף כעבור מס' ימים בטיפול עם אטופן). אני בהריון . השאלה: א. האם ניתן יהיה לקבל אפידורל בלידה? ב. האם צפוי כי עם התקדמות ההריון אחוש בכאבים ואסבול מהגב? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפידורל ופריצת דיסק

הוספת תגובה

• הודעה של: חסוי

ד``ר ליאור מרום
    21/10/2008

א. אין כל התווית נגד לקבל זריקת אפידורל במצבך
    ב. אין תשובה מוחלטת- או שכן או שלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהריון לאחר פריצת דיסק

אורחת
    22/07/2009

שלום,
    גם אני סבלתי מפריצת דיסק שקרתה כשנה לפני ההריון הנוכחי, ב- L4-L5, ובינתיים נרגעה מאוד, התחושות חזרו לרגליים וכמעט ואין כאבים לאחר טיפול דו-שבועי אצל כירופרקט. ובהמשך לשאלה שלמעלה, רציתי להוסיף - האם פריצת הדיסק עלולה לפרוץ שוב בעקבות זריקת אפידורל?
    (כרגע אני בחודש תשיעי ובינתיים אין רגרסיה משמעותית בפריצה).
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקירתי בהצלחה לך

שאשה
    26/10/2008

אני ילדתי לפני חודשיים סחבתי הריון עם פריצת דיסק ב l4 l5 בהריון לא ידעתי שיש לי פריצת דיסק היו לי רק כאבים אני אחרי הלידה סובלת בקושי מתפקדת , אני מציעה לך להיות קשובה לגוף לא להרים להתכופף נכון לעשות תרגילים לחיזוק הגב והבטן ואם יש צורף פזיותרפיה בהצלחה מכל הלב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו