בעיות בגב המקרינות כאב לרגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בגב המקרינות כאב לרגל
    יעקב
    25/12/2008

מזה כמה חודשים אני סובל מכאבי גב חזקים המקרינים כאב לרגל שמאל ומקשים עלי את ההליכה. ביצעתי בדיקת CT המראה כי: בחתכים אקסירלים בגובה L1-D12 בלט גרמי אנולרגי אחורי שטוח עם לחץ מתון על השק התקאלי. בגובה L1-L2 זיזים קידמיים בלט גרמי דיסקאלי אחורי אמצעי עם לחץ בינוני על שק התקאלי. בגובה L2 - L3 אין עדות לבלט דיסק. בגובה L3-L4 אין עדות לבלט דיסק. בגובה L4-L5 זיזים קידמיים בלט דיסק אחורי עם לחץ בינוני על שק התקאלי. היפרטרופיה של ליגמנטה פלבה והצרות של התעלה. בגובה L5-S1 אין עדות לבלט דיסק. בצילום שביצעתי לפני ה-CT. נאמר לי שאין לי בעיה בעמוד השידרה והכאב הוא מדלקת. אודה לך מאוד אם תוכל להסביר לי מה הבעייה ומה עלי לעשות תודה מראש יעקב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיות בגב המקרינות כאב לרגל

ד``ר ליאור מרום
    25/12/2008

לא יכול לדעת מה הבעיה מבלי לבדוק אותך ולעבור על צילומים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם התשובה לכל שאלה כאן היא ...

ערן
    06/01/2009

"אינני יודע מבלי לבדוק אותך" אז... בשביל מה קיים הפורום הזה לעזאזל ? לצורך פרסום אישי של הרופאים אולי ?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם התשובה לכל שאלה כאן היא ...

ד``ר ליאור מרום
    06/01/2009

גם אם התשובות אינם לרוחך, אין שום הצדקה להתבטאות שכזו !
    בפורום אין אפשרות לפתור בעיות אישיות ואין אפשרות לתת יעוץ וירטואלי .
    במקצוע של ניתוחי עמוד שדרה, לא ניתן לבדוק ולהתיחס באופן פרטני לבעיות ללא בדיקת המטופל.
    ובאופן נחרץ- הפורום אינו תחליף ליעוץ ובדיקה של רופא מומחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו