תסמונת זנב הסוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמונת זנב הסוס
    יעל
    07/01/2009

שלום רב, אני בת 33 לפני כשלולשה שבועות עברתי נתוח חרום לאחר שהגעתי למיון עם כאבים עזים ברגל שמאל שהוקרנו מהגב(סבלי מכאב גב קשה כשלושה חודשים לפני ההתפרצות) לאחר ct אושפזתי לצורך קבלת משכחי כאבים אולם במהלך אותו יום והיומים שלאחריו בהדרגה איבדתי תחושה בחלקים מכף הרגל בירך התחתונה בישבן השמאלי הרקטום ובחלק השמאלי באבר המין אושפזתי ביום שישי ונותחתי ביום א אחה"צ לפני הנתוח נעשה גם mri . שאלתי העקרית היא באמת כמה מהאנשים שנפגעים באותם עצבים של זנב הסוס מצבם חוזר לקדמותו? המנתח שלי טוען שיש סיכוי סביר כי נותחתי מהר. כמעט חודש לאחר הניתוח השיפור הוא מינימאלי. אני דואגת בעיקר לאזור איבר המין והתפקוד המיני שניפגע. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסמונת זנב הסוס

הוספת תגובה

• הודעה של: יעל

ד``ר ליאור מרום
    07/01/2009

לצערי, התוצאות לאחר ניתוח עקב תסמונת זנב הסוס אינם טובות.
    לפי הספרות הרפואית- תפקוד סוגרים ותפקוד מיני נעים בין 20 ל 50 אחוז, לחלקם באופן חלקי בלבד.
    צריך להמתין עד כחצי שנה מהניתוח על מנת לדעת בוודאות טובה מה נותר תפקודי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זנב הסוס שאלת הבהרה

יעל
    07/01/2009

האם אתה מדבר על שיפור של 20 עד 50 אחוז או פגיעה של 20 עד 50 אחוז? והאם לאור האמור יש טעם לדעתך לבדוק זכאות לאחוזי נכות. אני עקרת בית וכמובן שקשה לי עם הצליעה למלא אחר כל עבודות הבית גם בגלל כאבים שלטענת המנתח הם זמניים. יש לי משיכות מכאיבות בשוק הפגועה, ולאחר מאמץ גם דקירות באגן כשאני דורכת על הרגל. דבר נוסף, המנתח כתב שיש לי תסמונת לא שלימה של זנב הסוס, האם זה מעלה את סיכויי לשיפור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זנב הסוס שאלת הבהרה

ד``ר ליאור מרום
    07/01/2009

אני מדבר על שיפור.
    אחוזי נכות- להתיעץ עם עורך דין, זה לא ענין רפואי !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו