כאבי גב עם הקרנה לרגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב עם הקרנה לרגליים
    שלמה
    13/02/2009

אני בן58 ובשנת 2001 עברתי ניתוח בגב התחתון, ויש לי קיבוע ומאז אני סובל מכאבים בשתי הרגליים, קשה לי ללכת וקשה לי להתכופף. התחלתי עם כדורים של אוקסוקונטין 10 מ"ג פעמיים ביום וכיום אני מקבל 40מ"ג פעמיים ביום+כדורי ליריקה 300מ"ג ולמרות כל זאת יש לי עדיין כאבים, אני לא ישן בלילות שינה רצופה ואם מישהו יכול לעזור אני אשמח הייתי אצל הרבה רופאים אבל לא קיבלתי פתרון, עשיתי גם הרבה מאוד בדיקות C.T

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב עם הקרנה לרגליים

הוספת תגובה

• בקע הנמרם גובה 4l5lעד סינגל שונה

רחל
    22/02/2009

שלום שמי רחל אני מעל לשנתיים כאבים לרגל ימין וגם לרגל שמואל לאחרונה הכאב חזק לרגל שמואל במשך שנתיים אני מטופלת עברתי שיבת דיסק עברתי פידורל זריקה לעצב אני צריכה לעבור רדיו אני לא מסוגלת לעבור את כול הבדיקות אין לזה פיטרון לאחרונה אני לא מרגישה את הרגליים שלי עם קרות לא יכולה לשבת לעמוד יש לי בריכת שתן קשה לי עם כאב אני גרה באילת אין עמי לדבר יש לי בקע הנמרם גובה 4ll5ועד סינגל שונה ובלט דיפוזי. אני יודע לך עם תתן לי תשובה 0526279894טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: רחל

ד``ר ליאור מרום
    22/02/2009

בכדי לקבל " תשובה" תזדקקי ליעוץ שכולל בדיקה ומעבר על הבדיקות שעשית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו