ריסטור אולטרא לשליטה בכאב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריסטור אולטרא לשליטה בכאב
    אבי
    14/02/2009

לד"ר שלום , בחודשים האחרונים אני רואה פירסומים נרחבים על השתלת אלקטרודה ומכשיר זעיר שניקרא 'ריסטור אולטרה' "RestoreULTRA " נוירוסטימולטור נטען שתפקידו להקל על כאבים חזקים .אני עם פריצת דיסק גדולה ולאחר ניתוח לפני 7 שנים שלא צלח, ועם כאבים איומים בגב (לא ברגליים שם יש "רק" חוסר תחושה לאורך הירך החיצונית ובאצבעות הרגליים). הזרקות אפידורליות , טיפולים , ו-RF במרפאת כאב הועילו לפרק זמן מוגבל ביותר (כרגיל?) . האם אתה יכול לשפוך לי אור על היתרונות ,ניסיון ,חסרונותיה של השיטה (באם ישנם) ומה ההבדל מהשתלת האלקטרודות "הרגילה" שהייתה נהוגה עד היום .מי מתאים לשיטה הזו כי הכאבים שלי כאמור מפושטים ומרוכזים בכל! הגב התחתון, ומעל העכוז השמאלי (L5-S1 ) .אודה לך על מירב האינפורמציה בנושא . אני יודע שאתם ברמב"ם מבצעים השתלה זו האם ידוע לך באם בתה"ש גם מבצעים פרוצדורה זו ? בכבוד רב , ובתודה מראש אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ריסטור אולטרא לשליטה בכאב

ד``ר ליאור מרום
    14/02/2009

בתחום הזה עוסקים רופאי כאב ולא מנתחי עמוד שדרה.
    התיעץ עם מרפאות הכאב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו