גלישה של חוליה וגם בלט דיסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלישה של חוליה וגם בלט דיסק
    פנינה
    13/03/2009

שלום ד"ר ליאור מרום , אני אישה בת 71 , כחצי שנה כאבי גב תחתון שמקרינים לרגל שמאל . בבדיקת סי טי : גלישה קדמית של גופ חוליה מותנית מספר 3 . אוסטאופיטים קדמיים בגופי החוליות .בלט כללי של הדיסקית ,בין חוליה מותנית 3-4 , שגורם לחץ ניכר על השק הדוראלי. התעלה הגרמית מוצרת . בלט כללי של הדיסקית בין חוליה מותנית 4-5. הוצע לי ניתוח לקיבוע החוליות . או ניסיון להקל על ידי שאיבת דיסק . שאלתי היא האם פיזיותרפיה יכולה לעזור לי או גלי רדיו נגד הכאבים העזים שאני סובלת . מה הטיפול שהיית מציע לי במצבי העגום ? מהתערבות פולשנית אני פוחדת בגלל הידיעה של נזק רב יותר מהתועלת . אשמח אם תוכל לייעץ לי ואודה לך מאוד . פנינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הודעה של: פנינה

ד``ר ליאור מרום
    14/03/2009

לא אוכל להמליץ על טיפול מבלי לבדוק אותך ולבדוק את ההדמיה.
    מכל מקום, לא מחליטים החלטה ניתוחית כלשהיא על סמך ממצאי CT בלבד, תדרשי לבדיקת MRI.
    "פחד מהתערבות פולשנית- נזק רב יותר מתועלת " היא אמרה ללא כל בסיס ושחר !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך מפנינה

פנינה
    16/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו