שחייה בניגוד לדעה הרווחת יכולה להזי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחייה בניגוד לדעה הרווחת יכולה להזי
    יאופיר
    09/06/2009

שלום לך ליאור שמי אופיר הבן של טובה בן יהןדה רציתי לישאול אותך לגבייהגב אני סובל שנים כתוצאה מהיצרות קשה בגב תחתון מכאבים לסרוגים שליפעמים כמו בשבוע האחרון היו קשים למרות שאני שוחה פעמיים בשבוע על הגב שחייה קלה ולא מרובה.. קניתי אפילו מצופים שאוכל פחות לאמץ את המותניים בזמן השחייה ואז אני יכול לישחות יותר האים יתכן שביגלל זה או ביכלל ששחיה יכולה להזיק והחריף בעיה הייתי אצל אורטופד זילברשטיין שמו והוא טוען שאני צריך ניתןך וכמובן שזה מרתיע אותי והוא הזריק לי דפרוספאן והכאב החל לרדתץ לאט לאט האים שחייה מסוכנת ולא תמיד מומלצת אשמח לישמוע את דעתך אופיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הודעה של: אופיר

ד``ר ליאור מרום
    09/06/2009

שלום לאופיר,
    הדברים מאוד אינדיווידואלים- ברב המקרים, אין שום בעיה בשחית גב או חתירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• root blook

חיה
    18/06/2009

לפני כשבועים קיבלתי את הזריקה לשורש העצב. לאחר 3 ימים הכאבים ברגל חזרו ומיום ליום זה מתגבר.אני סובלת מפריצת דיסק כבר חודשיים.הכאבים בלתי נסבלים ואני חיה על כדוריםץ
    א. האם הידרותראפיה עוזרת ופותרת את הבעיה?
    ב. כמה זמן אפשר לחיות על כדורים משככי כאב
    ג. האם אין מנוס מניתוח?
    בתודה חיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זריקה לשורש העצב

ד''ר גד ולן
    18/06/2009

הזרקה לשורש שעוזרת רק למספר ימים מצביעה על כך שהכאב באמת מקורו בדיסק הבקוע באותו גובה ואותו הצד, כך שא יבוצע שם ניתוח יש סיכוי גבוה שהוא יהיה מוצלח.
    הידרותרפיה היא טיול פופולארי ומבוקש שאין שום הוכחה שיש בו איזשהו יתרון על פיזיוטרפיה רגילה, אבל כולם אוהבים להיות בבריכה :).
    אפשר לחיות על כדורים למשך זמן רב, כל עוד לא הופיעו שיתוקי שרירים ברגליים או אי שליטה על מתן שתן או צואה.
    לשאלה האם אין מנוס מניתוח ניתן לענות רק לאחר בדיקה שלך ועיון הצילומי ה-CT או MRI שבוצעו לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו