כאבים בצוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בצוואר
    רותי
    10/06/2009

שלום לך

אני בת 43, לפני כשנתיים עברתי תאונת דרכים..

ולצערי מאז החיים שלי השתנו...

אני סובלת כל הזמן מכאבי צוואר, כתוצאה מצוואר תפוס, זה גורם לכאבי ראש בעורף, להרגשה משונה של כאילו אין שליטה על הגוף, מאין סחרחורות משונות והרגשה לא טובה... היו לי בעיות לאחר התאונה... היה לי סדק באקרומיון, יש לי בעיות בשורש כף יד ובקיצור לא נחמד...הייתי בשיקום: עשתי הידרותרפיה, ריפוי בעיסוק וכל מה שקשור על מנת להחזיר אותי למצב נורמלי.
    . בנוסף לכך כואב לי הרבה מאוד השכמות, האם זה גם קשור לצוואר?

אתמול עשיתי צילום רנטגן רגיל לצוואר, ובו היה רשום"יישור הלורדוזה הרגילה" מבנה וצורת החוליות בגדר הנורמה...

מה אפשר לעשות על מנת לשנות את החיים האלו... פשוט נמאס לי, הייתי בחדר כושר כמעט חצי שנה... אבל נאלצתי לעזוב ,מפני שיש לי בעיות בברכיים, ודלקת במרפק, דלקת טניס משהו...

אני משתדלת להתעמל בבית עד כמה שאפשר... אך כלום לא עוזר לכאבים בצוואר... ניסיתי להחליף כריות, חשבתי שזו הבעיה...

אשמח לשמוע את דעתך

רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בצוואר

הוספת תגובה

• הודעה של: רותי

ד``ר ליאור מרום
    10/06/2009

מצטער, אך לבעיה מורכבת כמו שלך לא ניתן להתיחס באופן וירטואלי דרך "יעוץ" באינטרנט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה בכל אופן, סופשבוע נעים

רותי
    10/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו