בלט דיסק ושחיקת הסחוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלט דיסק ושחיקת הסחוס
    פנינה
    18/06/2009

שלום רב ,
    אני בת 49 סובלת מבלט דיסק ושחיקת סחוס בין חוליה מותנית 4 ל-5 . לאחרונה אני משתתפת בטיולי אופנים בשטח , כ- 20 ק"מ . האם רכיבה עלולה להזיק או להרע במצבי , או שאני יכולה להמשיך בטיולים ללא חשש . בשבוע האחרון רותקתי למיטה ללא יכולת לקום למשך 4 ימים .
    זריקות וולטרן וכדורי אטופן הקלו עלי במעט .

תודה על התשובה . בשבת יש עוד טיול מקווה לתשובה מהירה כדי שאדע מה עלי לעשות .
    פנינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלט דיסק ושחיקת הסחוס

הוספת תגובה

• פעילות גופנית לאחר אבחון בלט דיסק

ד''ר גד ולן
    18/06/2009

מעולם לא אמרתי למישהי או מישהו ממטופליי להפסיק פעילות גופנית שמסבה לו הנאה, גם אם יש לו/לה בלט דיסק.
    מצד שני - רכיבה בשטח לא תורמת לבריאות הדיסק הבין חולייתי ופעילות זו יכולה להחמיר את מצבך.
    אני משאיר לשיקול דעתך איך להמשיך, אך אם את בעיצומו של התקף כאבי גב עדיף שתמתינישיחלוף, כי רכיבה שטח תוך כדי התקף כאבי גב אינה מומלצת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות עם בלט דיסק

יניב
    26/08/2009

שלום
    לאחרונה אובחן אצלי בלט דיסק הממצאים הם :
    בגבהים S1-L5-L4 בלט דיסק היקפי קטן המצר את נוירל פורמינה ומוחקת את שומן אפידורלי
    אז ראשית האם משהו מסוגל לתת לי הסבר מה יש לי?
    מה אפשר או צריך לעשות עם הממצאים?
    האם מותר לי לרוץ ?? האם מותר לי להמשיך עם אופני שטח?
    אני סובל מאוד מכאבי גב בזמן נהיגה ולפעמים אחרי ריצה
    אשמח לתגובתכם.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אף פעם לא אמרתי למישהו להפסיק פעילו

ד''ר גד ולן
    31/08/2009

גופנית.
    אם אתה נהנה לרוץ ולרכב על אופניים אז תעשה את זה.
    אם מצבך יחמיר תמיד אפשר לתקן את זה, לעומת זאת אין לנו חלקי חילוף זמינים ללב או לריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו