מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עמוד שדרה מתניאהרון08/07/2009
אני בן 33 הסובל כיום מ8 פריצות דיסק 3 בצוואר ו5 בגב תחתון , אני סובל מכאבים בגב תחתון עם הקרנה לרגל שמאל שמלווים בנימולים וחוסר תחושה כבר 4 חודשים אני מטופל בטיפול טבעי כגון: שיאצו, דיקור סיני וטווינא מאחר שטיפולים אילו רק החמירו את מצבי עברתי לשלב הדיקור אפידורלי אך ללא הואיל.
יש לציין שלפני 9 שנים עברתי דיסקטומי בחוליותL5-S1 כיום אני כבר 3 חודשים לא עובד בעקבות הכאב הרב שאני חש ( לאחר תאונת דרכים) בבית החולים בדקו את הצילומים וקיים פריצות דיסק בחוליות L5-S1 ו L4-L5 עם לחץ על העצב
האים המוצא האחרון שלי הוא ניתוח??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם יש לך כלכך הרבה דיסקים
ד''ר גד ולן08/07/2009פגועים בע"ש צווארי ומתני אז קשה מאד לקבוע אם אתה זקוק לניתוח ללא בדיקה ועיון ב- CT ו/או MRI.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמוג שדרה מתני
אהרון09/07/2009תשובות MRI מותני: D10-D11 בלט דיסק פרא-מדיאני מימין עם קרע אנולרי בתוכו לוחץ את השק הדוראלי.
L1-L2 בלט דיסק אינטרה פורמינלי משמאל המצר את הפורמינה הנויראלית משמאל עם לחץ ניכר על השורש בתעלה.
L2-L3 בלט דיסק דיפוזי לוחץ על השק הדוראלי ומצר את הפורמינה נויראליות דו"צ מעט יותר מימין עם לחץ על השורש L3 בתעלה מימין.
L3-L4 בגדר הנורמה.
L4-L5 בלט דיסק דיפוזי לוחץ על השק הדוראלי. לוחץ על השורש L4 בתעלה מימין אולם בעיקר מצר מאוד את הפורמינה כולל בקע דיסק אינטרה פורמינלי מימין הלוחץ מאוד את שורש L4 בתעלה מימין.
L5-S1 מצב לאחר ניתוח בגישה אחורית עם שינויים פוסט ניתוחיים במקום והמילנקטומי משמאל.
מודגמת שארית דיסק ניכרת פרא-מדיאנית ולטרלית משמאל הלוחצת את השורש L5 בתעלה משמאל ובעיקר את מוצא S1 .
יש לציין ירידה בתחושה באספרט לטרלי שוק וירך שמאל , ירידה בכח גס ב TA-EHL , עקב בכאבים החזר אכילס משמאל לא הופק
תודה על תשובתך בהקדם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מתנצל על שנאלצת להקליד
ד''ר גד ולן12/07/2009כל כך הרבה, אבל אני אגיד לך מפורשות: בלי לבדוק אותך ולאות בעין את צילומי ה-MRI אי אפשר להציע לך דרכי פעולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמוד שדרה מתני
אהרון13/07/2009תודה על תשובתך ד"ר.
רציתי לציין שכבר הייתי בדיון לקראת ניתוח ופרופסור מיירובסקי מאסף הרופא המליץ לי לעשות זריקה אפידורלית סלקטיבית במרפאת כאב ואם לא יקל על הכאב לאחר שבוע לחזור לדיון נוסף האם לדעתך יש אפשרויות נוספות לפני שאני נכנס לניתוח.
ויש לי עוד שאלה האם ניתוח להוצאת דיסק עם קיבוע יכול להשפיע לרעה על תפקודי?(זה בעצם הניתוח שהפרופסור אמור לבצע אצלי )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח קיבוע בין חולייתי
ד''ר גד ולן20/07/2009אני סבור שאם זריקה אפידוראלית לא עזרה אז נגמר המבחר המאד מצומצם של טיפולים לא ניתוחיים.
אם אתה צריך ניתוח אולא איני יכול לדעת ללא שאבדוק אותך ואעיין בבדיקות ההדמייה.
ככלל אין ניתוח קיבוע חוליות אמור לפגוע בתיפקוד אלא לשפר אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמוד שדרה מתני
אהרון21/07/2009תודה תודה רבה על תשובתך עכשיו אני בטוח שניסיתי הכל לפני ניתוח אני הרבה יותר רגוע ואני יכול לעשות ניתוח בלב שלם
תודה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?