מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניוון דיסק צווארי ובליטותליאור15/07/2009
ברצוני להתייעץ
אני בן 35 ופעיל מאוד ספורטיבית
לפני 3 חודשים התחלתי לחוש תחושות נימול ,דקירות וחום ביד ורגל שמאל התחושות הללו מתחזקות מחודש לחודש
ביצעתי צילום צוואר ואובחן ניוון דיסק\שחיקה של הדיסק (תלוי איזה עם איזה מוצחה התייעצתי) בין C5-C6 לאחר מכן ביצעתי צילום CT והתוצאות שלו הן:
There is moderate disc dessication with associated degerenative end plate ', changes in the mid and lower cervical spine especially in the C6-c7 level
at the c6-c7 level there is 3-4 mm right paracentral -lateral disc osteophyte which is abutting and causing minimal compression upon ther right ventral cord,there is no central canal or foraminal stenosis.
at the c5-c6 and the c4-c5 disc level there is 2-3 mm posterior disc bulges or central canal stenosis
the remainder of the CT of the cervical spine is unremarkable
בנוסף עברתי בדיקת EMG שיצאה תקינה
אני מנסה דיקור סיני כבר חודשיים אך ללא הועיל עד כה
שאלתי היא :
מה האפשרויות העומדות בפניי מבחינה טיפולית -איזו לדעתכם הכי יעילה?,
איזה סוג של משככי כאבים הכי יעילים לתחושות שתארתי למעלה
במידה ויש לכם המלצה על צורת טיפול האם תוכלו לתת שם שאתם ממליצים עליו
מצטער על אורך הפניה אבל היה לי חשוב לתת תמונה מלאה ככל האפשר
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי רגל שמאל ?
ד''ר גד ולן15/07/2009תקן אותי אם אני טועה אבל ציינת שיש לך חום נימול ודקירות ברגל שמאל, וזה לא מוסבר ע"י בלטי דיסק בע"ש צווארי.
הפורום אינו תחליף לרופא, ואינו מכוון לרופאים ספציפיים, כך שתצטרך להחליט לאיזה מנתח ע"ש תפנה להתייעצות.
ללכת להתייעצות זו היא העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניוון דיסק צווארי ובליטות
ליאור15/07/2009תודה על התשובה המהירה
התחושות ברגל שונות כמובן מן היד ,ברגל הכאב מתאפיין יותר בלחץ בירך ודקירות
רוב הכאבים הם ביד ושם באמת יש תחושת חום בעיקר בחיבור של הזרוע והאמה ובנוסף דקירות לאורך הצד הפנימי של האמה ובכף היד
השאלה העיקרית שלי היא מהם סוגי הפתרונות האפשריים במצבים מעין אלו במיוחד לאנשים יחסית צעירים,אני רוצה גם לצין שלא עברתי שום תאונה או מכה חזקה כלשהיא היכולה לגרום לנזקים בצוואר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?