ניוון דיסק צווארי ובליטות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניוון דיסק צווארי ובליטות
    ליאור
    15/07/2009

ברצוני להתייעץ

אני בן 35 ופעיל מאוד ספורטיבית
    לפני 3 חודשים התחלתי לחוש תחושות נימול ,דקירות וחום ביד ורגל שמאל התחושות הללו מתחזקות מחודש לחודש
    ביצעתי צילום צוואר ואובחן ניוון דיסק\שחיקה של הדיסק (תלוי איזה עם איזה מוצחה התייעצתי) בין C5-C6 לאחר מכן ביצעתי צילום CT והתוצאות שלו הן:
    There is moderate disc dessication with associated degerenative end plate ', changes in the mid and lower cervical spine especially in the C6-c7 level
    at the c6-c7 level there is 3-4 mm right paracentral -lateral disc osteophyte which is abutting and causing minimal compression upon ther right ventral cord,there is no central canal or foraminal stenosis.
    at the c5-c6 and the c4-c5 disc level there is 2-3 mm posterior disc bulges or central canal stenosis
    the remainder of the CT of the cervical spine is unremarkable
    בנוסף עברתי בדיקת EMG שיצאה תקינה
    אני מנסה דיקור סיני כבר חודשיים אך ללא הועיל עד כה
    שאלתי היא :
    מה האפשרויות העומדות בפניי מבחינה טיפולית -איזו לדעתכם הכי יעילה?,
    איזה סוג של משככי כאבים הכי יעילים לתחושות שתארתי למעלה
    במידה ויש לכם המלצה על צורת טיפול האם תוכלו לתת שם שאתם ממליצים עליו
    מצטער על אורך הפניה אבל היה לי חשוב לתת תמונה מלאה ככל האפשר
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי רגל שמאל ?

ד''ר גד ולן
    15/07/2009

תקן אותי אם אני טועה אבל ציינת שיש לך חום נימול ודקירות ברגל שמאל, וזה לא מוסבר ע"י בלטי דיסק בע"ש צווארי.
    הפורום אינו תחליף לרופא, ואינו מכוון לרופאים ספציפיים, כך שתצטרך להחליט לאיזה מנתח ע"ש תפנה להתייעצות.
    ללכת להתייעצות זו היא העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניוון דיסק צווארי ובליטות

ליאור
    15/07/2009

תודה על התשובה המהירה
    התחושות ברגל שונות כמובן מן היד ,ברגל הכאב מתאפיין יותר בלחץ בירך ודקירות
    רוב הכאבים הם ביד ושם באמת יש תחושת חום בעיקר בחיבור של הזרוע והאמה ובנוסף דקירות לאורך הצד הפנימי של האמה ובכף היד
    השאלה העיקרית שלי היא מהם סוגי הפתרונות האפשריים במצבים מעין אלו במיוחד לאנשים יחסית צעירים,אני רוצה גם לצין שלא עברתי שום תאונה או מכה חזקה כלשהיא היכולה לגרום לנזקים בצוואר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו