מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עקמתמ25/07/2009
שלום, ואני בת 37 וסובלת מזה 12 שנה מאוסטופורוזיס בעקבות מחלת סרטן שד , אשר בעקבותיה הפסיק לי המחזור. אני מטופלת כבר 5 שנים באויסטה + סידן + ויטמין D ללא שיפור כלל. לאחרונה גיליתי כיפוף בעמוד השידרה העליון – צוואר. צילום של עמוד השידרה מראה שהכל תקין, (ביקור אצל אורתופד, אולם לא מומחה לעמוד השידרה) אם כי אני יודעת בוודאות שהכיפוף בעקבות המחלה החל. אני מוזמנת לרופא אנדיקרונולוג לשבוע הבא ומן הסתם הטיפול התרופתי ישתנה. האם ניתן לטפל בכיפוף? אני חייבת לציין שזו ממש ההתחלה. אני חרדה מאוד ושרויה בדיכאון עמוק. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: מ
ד``ר ליאור מרום25/07/2009במידה וחל שינוי מבני בחוליות- לא ניתן להחזיר את המצב לקדמתו.
ניתן לטפל בטיפול תרופתי מונע על מנת למנוע קריסה נוספת או להאיט אותה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
מ25/07/2009מדוע לא ניתן?
הרי יש היום טיפולים בעקמת?
בשינוי טיפול תרופתי, העקמת תיעצר?
כיצד יכול להיות שתוך חודש / חודש וחצי נהייתה לי עקמת?
האם זה לא תהליך הדרגתי שניתן לצפות בו קורה? אני לא ראיתי שזה קורה, אבל מרגישה שזה מחמיר מרגע לרגע.
האם התעמלות בונה עצם יכולה כעת במצבי לגרום לנזק?
אני נואשת מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: שרית
ד``ר ליאור מרום25/07/2009בודאי שיש טיפולים לעקמת אך לא על רקע אוסטאופורוזיס!!
מצטער, אך שאלותייך חורגות ממה שאפשר לענות בפורום, ואינם תחליף ליעוץ מסודר.
התיעצי פורמלית עם מנתח עמוד שדרה ואנדוקרינולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?