עקמת, כאבי גב, ולאחרונה החמרה במצב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקמת, כאבי גב, ולאחרונה החמרה במצב
    תום
    21/09/2009

שלום,
    רקע-
    אני בן 20, יש לי עקמת בגב, ומעולם לא הייתי אצל אורטופד. (אני יודע על העקמת מהגיוס לצבא).
    בשנה האחרונה אני סובל מכאבים בגב התחתון שממש מפריעים לי. זה כמו תקופות שהכאב בא והולך, כאב חד כזה בגב למטה, שמורגש עם כל תזוזה, הליכה, אפילו נשיאה של תיק רגיל, ממש חזק וכואב.
    לפני בערך חודש, לאחר שעשיתי "קליקים" בגב, כלומר סובבתי את הגוף לצד אחד כאשר הרגליים עומדות במקום עד ששמעתי רעש מעמוד השדרה של "קליקים", (אני תמיד עושה את זה לנסות להעביר את הכאב), התחילו לי כאבים שונים חוץ מאלו שהיו לי.
    יש לי כאב שלא עובר מאז, קבוע, באזור הגב התחתון, וכאב שמתחזק כשאני נוגע באיזור, בנקודה מסויימת בגב התחתון. ובנוסף, אני לא יודע אם זה קשור, אבל התחילו לי כאבים בברך ימין, ובצדדי הרגל,ובנוסף הרגל הזאת נרדמת לי לפעמים, באופן שזה נראה יוצא דופן.
    כמו מה זה נשמע לך? האם זה יכול להיות פריצת דיסק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זה נשמע כמו התקף

ד''ר גד ולן
    21/09/2009

כאבי גב תחתון שכרע לא ניתן לנחש או לנבא את סיבתו.
    תפנה קודם כל לבדיקת אורתופד לפני שאתה מקושש עצות בפורומים. זה הרבה יותר יעיל...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו