שאלה לגבי בדיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי בדיקה
    יעל
    24/09/2009

עשיתי סיטי עמוד שידרה מותני (ללא חומר ניגוד).
    יצא הכל תקין חוץ מ :
    "סריקת L5-S1:
    הודגם ספונדילוליסטזיס מינימלי של L5
    הסחוס הדיסקי בצפיפות תקינה.
    הודגם בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק הדורלי ועל העצב ההיקפי השמאלי"
    התור שלי לרופא עוד הרבבבה רבבבה זמן, רציתי לדעת מה זה אומר?
    אני מבינה שיש פה בעיה, אבל לא מבינה עד כמה זה נורא.

אני סובלת כשאני מנסה לקום ממצב של שכיבה,חייבת להחזיק במשהו קצת כדי שלא יכאב,וגם לפעמים מישיבה ממושכת קשה לי לקום.ולעיתים רחוקות כואב לי כאבי תופת שחוץ מכדור חזק מאוד כלום לא עוזר לי.

כמובן שאקח את עצתכם בנוסף,כמו שאתם כותבים בדרך כלל שהכל בגדר המצלצה ואין זו דעת במקום דעתו של רופא:-)
    תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי בדיקה

הוספת תגובה

• ושאלה נוספת

יעל
    24/09/2009

האם יש לזה מרפא? או אני תמיד אסבול..
    שכחתי לצין דבר חשוב שעוד לא עברתי לידה ושאני בת 26.(משקל 45 (לא סובלת מתת משקל ובריאה בדרך כלל).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: יעל

ד``ר ליאור מרום
    25/09/2009

הממצא ב L5-S1 יכול להיות ממצא אקרעי ולא להשפיע על תלונותיך, מציע להוועץ ברופא ששלח אותך לבדיקה, מה גם שלא ציינת מה תלנותייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתבתי את תולנותיי, והנה שוב:

יעל
    25/09/2009

אני סובלת כשאני מנסה לקום ממצב של שכיבה,חייבת להחזיק במשהו קצת כדי שלא יכאב,וגם לפעמים מישיבה ממושכת קשה לי לקום.ולעיתים רחוקות כואב לי כאבי תופת שחוץ מכדור חזק מאוד כלום לא עוזר לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממתינה לתשובה - תודה רבה!

יעל
    27/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וגם

יעל
    29/09/2009

יש לי התקפים שאני לא יכולה לדרןך על רגל ימין או שמאל,יותר זה קורה על שמאל. וכאבים ממש חזקים..ותחושת נימול.
    כשאני קמה ממצב שכיבה אני חייבת תמיד תמיכה.
    וכשאני קמה ממצב של ישיבה עם משענת יש קצת כאבים.
    ופעם אחת שכבתי על ספסל ולא הצלחתי לקום כי אין את הרכות של המיה שנמעכת..אלא רק עץ ישר..ויכלתי לקום רק לנסות להוריד ת'רגלים למטה ובצורה מוזרה..................
    תודהרבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: יעל

ד``ר ליאור מרום
    29/09/2009

כפי שבוודאי הבנת, לא ניתן לבצע אבחנה וירטואלית דרך התאורים של המשתתפים בפורום......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו