מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפשרות השימוש בנוירוסימולציהמנשה אימרגליק11/10/2009
אני בן 66 וסובל מילדותי מבעיות גב. בגיל 39 נותחתי בפעם הראשונה בתה"ש בגלל ספונדילוליסטזיס (תזוזה L4 על L5 בדרגה 2) לפני כ-6 שנים החלו כאבים בגב התחתון וטופלטי במרפאת כאב עד לרדיו בלוקינג.באוקטובר 2007 עברתי ניתוח למינקטומי L4-L2 וחודש לאחר מכן ניתוח להסרת גידולים סרטניים משלפוחית השתן וטופלתי ב-B.C.G . כאבי הגב החמירו ואז הסתבר שעקב זיהום קיבלתי דיסקיטיס L2-L1 כמו כן אחד המוטות התעקם וחדר פנימה בין אותן החוליות.למרות שנלקחו ממני כמה דוגמאות למעבדה לא הצליחו לגדל חיידק. במרץ 2009 נותחתי שוב כאשר העלו את המוטות ל-L1 .אני ממשיך לסבול מכאבים כאשר מצבי הוא שאני לא יכול כמעט ללכת. אני מייד מתכופף, רגלי נעשות כבדות להזזה והכאב בגב העליון מופיעה כמעט מיד. לפעמים קשה לי ללכת מחדר השנה למטבח.בחודש מאי השנה נתגלתה דרך ה-M.R.I הצרות נוספת בגובה L3-L4 ושוב אני מועמד לניתוח. שאלתי: האם השתלת המכשיר יכול לעזור לי לאכות חיים כל שהיא? האם אפשר לשלוח לי את התשובה גם למייל שציינתי? תודה מראש-מנשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת נוירוסטימולטור
ד''ר גד ולן11/10/2009כיוון שתחילה מבצעים השתלה זמנית ורק אח"כ אלקטרודה קבועה וזאת רק אם האלקטרודה הזמנית עזרה, הרי שאין שום סיבה לא לנסות תחילה אלקטרודה זמנית ואז להחליט.
מצד שני, צריך לראות כמה ההיצרות ב-L3-4 חמורה ואיך נראה הקיבוע בע"ש מתני, טרם החלטה על אלקטרודה, כי אם ש בעיה מבנית או טכנית בניתוחים הקודמים, האלקטרודה לא תעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?