בקע דיסק L5-S1

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע דיסק L5-S1
    פבל
    28/10/2009

שלום,

מזה שנה וחצי אני סובל מכאבי גב והקרנה לרגל ימין. לפני שבועיים עברתי בדיקת MRI אשר אומרת - "L5-S1: בקע דיסק מרכזי ימני מלווה אוסטאופיט הגורמים ללחץ על השק הטכנאלי וללחץ על שורש S1 מימין. רטרוליסטזיס דרגה I של L5 על S1. היפרטרופיה קלה של לגמנטום פלאבה ומפרקים פצטאריים הגורמת להיצרות קלה של הנוירופרמינה מימין."

אשמח להבין מה כל זה אומר וכיצד לעבור את היום עבודה מבלי להגיע למיטה עם כאבים.
    בנוסף, הרופא ששלח אותי לבדיקה שוקל התערבות כירורגית, כעת כאשר התמונה קצת יותר ברורה האם יש מקום להתערבות וסוג זה והאם כדאי לי?

תודה רבה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקע דיסק L5-S1

הוספת תגובה

• הודעה של: פבל

ד``ר ליאור מרום
    28/10/2009

לא ניתן לענות לך על מקום "התערבות כירורגית" ללא בדיקתך.
    ברמת העקרון- אם הממצאים הללו נמשכים תקופה כה ארוכה, והם עולים בקנה אחד עם ההדמיה,סיכוי ללא כירורגיה- נמוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלט דיסק

אורי עתריה
    31/10/2009

לפני התערבות כירורגית, כדאי לנסות תירגול מתאים.
    במקרים רבים נחסך הצורך בהתערבות כירורגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו