קשרי שמורל בחוליות אחד ושתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשרי שמורל בחוליות אחד ושתיים
    אליס
    09/11/2009

שלום יצא לי בצילום קשרי שמורל בחוליות אחד ושתיים אני עברתי תאונת דרכים לפני שנה בחיים לא סבלתי מכאבי צוואר וגב ומאז התאונה אני סובלת מכאבים עזים בצוואר ובגב האם התשובה של הבדיקה קשרי שמורל קשורה לתאונה? עם לא אני אשמח לדעת ממה זה נוצר אני כבר בלחץ מתוצאה של בדיקה שעשו לי בעבר שהייתה טעות וזה לא היה הבדיקה שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה דחופה

רונית
    24/03/2014

שלום
    בבדיקת mri התגלה קשרי שמורל קטנים בקטע הגב התחתון והמותני העליון
    מה זה אומר?
    לפני חודשים גילו לי פריצת דיסק בl4 ו l5
    עוד כתוב במכתב בגובה d10-11 בלט אנולוס מינמלי שמאלי עם לחץ על קדמת השק התקאלי. מה זה אומר?
    רשמח לתשובה ממך
    תודה רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    25/03/2014

שלום.
    לקשרי שמורל אין שום משמעות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: אליס

ד``ר ליאור מרום
    10/11/2009

קשרי שמורל הם ממצא אקרעי בבדיקות- הם חסרי משמעות או חשיבות ,ואינם קשורים לתאונת דרכים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו