מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב תחתוןדידי09/12/2009
שלום,
אני סובלת מכאבי גב תחתון מזה כחודשיים. בתוצאות בדיקת סי טי מצאו שיש לי בלט דיסק:
מעבר בין חולייתי L5-S1-בלט דיסק מרכזי קל, ללא לחץ על שק דורלי או על שורשים לטרלים.
בכל זאת, האורטופד חושב שזה לא מה שגורם את הכאבים, ורוצה לשלוח אותי לבדיקת מיפוי עצמות. והבעיה היא שאני חוששת מהבדיקה ומהחומר הראדיואקטיבי שיזריקו לי. האם יש צורך ומומלץ לעבור את הבדיקה הזאת אחרי שעברתי כבר בדיקת סיטי,ו בסיטי נמצא שיש לי בלט דיסק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: דידי
ד``ר ליאור מרום09/12/2009לדעתי הבדיקה מיותרת, אלא אם יש לכך סיבה טובה לפי בדיקתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי, תודה על התשובה.
דידי10/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
דידי11/12/2009שלום,
רציתי לשאול בנוסף, האם הבלט דיסק שיש לי בגב התחתון, יכול להשפיע גם על הצוואר, שכן אני סובלת מכאבים בצוואר ובכתפיים(לא כאבים חזקים,אבל הכאבים האלה נמשכים לאורך כל היום, גם כשאני שוכבת/עומדת/יושבת.
עשיתי בדיקות לגלות האם אני סובלת מדלקת פרקים, ולמיטב ידעתי, הבדיקות יצאו בסדר, אז רציתי לדעת האם הכאבים בצוואר ובכתפיים יכולים להיגרם מאותו בלט דיסק בגב התחתון?
אודה לך על התשובה.
ושיהיה חג שמח לכל גולשי הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ד``ר ליאור מרום11/12/2009חד משמעית- לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
דידי11/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?