כן או לא ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כן או לא ניתוח
    נילי דיסקין
    24/12/2009

שלום לכם. הייתי אצל מנתח גב שסבר שעלי לעבור ניתוח בשל פריצת דיסק והיצרות של חוליה ( בפיענוח של ה- מ. ר. אי. יש גם המנגיומה, אבל בחוליה אחרת). בנוסף יש לי סקוליוזיס מזה הרבה שנים, ולורדוזיס שמור. אני בת 67. ויש לי תור לחוות דעת נוספת. אני יודעת שהתייעצות אתכם אינה מחליפה התייעצות עם מומחים אבל רציתי לשאול באופן כללי אם אין שום דרך אחרת מלבד ניתוח ( ההיצרות מתוארת בינונית עד קשה) ויש גם לחץ בשתי חוליות על השק הדורלי. הכאבים עברו כמעט לגמרי אחרי 3 שבועות של נטילת ארקוקסיה. מהי האינדיקציה לניתוח? מה הסכנה בדחייתו? ואם אפשר לנקוט בדרך אחרת, האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי להיטיב את המצב? שכחתי לציין, שיש לי כנראה אוסטאוארטריטיס, וכבר לפני שנתיים נאמר לי ע"י מומחה שאני צריכה לעבור ניתוח של החלפת פרק ירך. אני צריכה עזרה ב"לעשות סדר בדברים". האם בעיית הירך שבגללה אני הולכת כפופה במקצת וצולעת, גרמה לבעייה בגב? ואם כן, האם כדאי קודם להחליף את הפרק? בתודה מראש, וסליחה על ה"תסבוכת" נילי דיסקין. אני מרמת השרון, ומטופלת כרגע ע"י אורטופדים מבי"ח מאיר ( בינתיים רק בדיקות והתייעצויות).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כן או לא ניתוח

הוספת תגובה

• הודעה של: נילי דיסקין

ד``ר ליאור מרום
    24/12/2009

עם כל הכבוד, האם את חושבת שתקבלי תשובה מושכלת לשאלותיך מבלי שנבדקת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו