כאב בגב תחתון /ירך/אגן +הקרנות לרגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בגב תחתון /ירך/אגן +הקרנות לרגל
    אנונימי
    23/01/2010

נעים מאוד, בימים האחרונים החלו לי כאבים חזקים באזור הגב התחתון בצד שמאל (קצת מעל הלחי השמאלית של הישבן) אשר מתחזקים כאשר אני שוכב ( מנסה לישון ומתעורר המון בלילה) או כשאני בשירותים בעת הפעלת לחץ ..
    הכאבים הם כאבים של לחץ ( מרגיש כאילו הגב העליון לוחץ על החוליות של התחתון ) וזה כשזה ממש כואב הכאבים הם כמעט בלתי נסבלים .. (ובנוסף כשזה בשיא זה גם מקרין לאורך כל הרגל עד אפילו הכף רגל ) .
    רציתי לדעת מה זה יכול להיות מכיוון שזה נורא מפריע לי ליום יום, אני חייל ואם צריך טיפול אני אפילו אלך לרופא פרטי מכיוון שאני לא באמת סומך על הרופאים של הצבא שיתנו לי חוות דעת נכונה .. תודה רבה מראש !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בנוסף

אנונימי
    23/01/2010

, האם כאב כמתואר יכול לגרם עקב יחסי מין ? (תנועה של האגן )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: בעיה ..

ד``ר ליאור מרום
    24/01/2010

לא ניתן לבצע יעוץ וירטואלי- ראה הודעתנו בתחיל הפורום
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מר מילק היקר

ד''ר גד ולן
    31/01/2010

כפי ששמת לב מעולם, אבל מעולם לא אמרתי למישהו בפורום לבוא דווקא אלי לבדיקה ולא הצעתי אפילו במרומז שהוא צריך לפנות לבדיקה דווקא אצלי.
    אני מקבל בברכה את תרומתך לפורום, בתנאי שיורדו מהתשובה שלך טלפון המרפאה ממנה אתה פועל ואתר האינטרנט שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו