כאבים בגב עם הקרנה לרגל ימין.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בגב עם הקרנה לרגל ימין.
    פולינה
    12/04/2010

אני בת 45 מזה כחודש שלישי בבית בחופשת מחלה עם כאבים בגב עם הקרנה לרגל ימין.CTישן מי שנת 2008 דיסקופטיה L4-5-S1עם לחץ על שורש S1שמול.CTחדש 10.02.2010היחצות ספינלית L4-5 קשה L-4-קשה.עמוד השידרה ו גב הגבלה נינונית בתנועות ע''ש עמידה אנטלגית ספזם שרירים פארארוטברלים רגישות למימוש בגב מוטני SLR חיובי ימין.נישלחתי לבצעMRIע''ש מותני ו בלוק אפידורלית.להיום אני עדיין בבית סובלת מכאבים חזקים כי טיפול תרופתי כבר לא עוזר לי ו עד לזריקה יש עוד חודשיים רק בחודש יוני [מי יום מחלה עד זריקה לחקות חמישה חודשים ?[ב קרוב אני עושה בדיקה MRI כול פעם שאני מגעה לרופא המטפל שלי הוא אומר לי ''שאין לו מה לתת לי ו הוא לא יכול לעזור לי''אני כי 12 שנה עבדתי כמטפלת היתי מרימיה אנשים משותקים .היום אני מיועשת כואבת ו מבקשר עזרה.רוצה לקבל חוודת מי רופא מומחה .
    תודה רבה מראוש
    פולינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה עושים כשהטיפול לא עוזר ?

ד''ר גד ולן
    12/04/2010

פולינה יקרה,
    כנראה שמנוחה וכדורים נגד כאבים זה לא מספיק.
    פני להתייעצות עם מנתח עמוד שדרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו