בלט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלט
    ענבל
    16/04/2010

אני כחצי שנה לאחר לידה, במהלך הלידה קיבלתי אפידורל.
    לאחר הלידה סבלתי מכאבי גב באיזור האפידורל, טופלתי בטוויאנה וזה שיפר פלאים את מצבי, הפסקתי למשך חודשים ואז לפתע פרצו שוב כאבי גב עזים שנעים לאורך כל הגב, בעיקר תחתון כל יום לאורך כל היום, חזרתי לטיפולי טוויאנה ובמקביל עשיתי צילום רנטגן שהראה בקע בחוליות בL5 וS1
    הופנתי לפיזותרפיה למשך שישה שבועות ואם לא הרופא אמר שיפנה אותי לct .אתחיל בקרוב את הפיזותרפיה, הכאבים מאוד מתישים עמוקים וממושכים לאורך כל היום, אני מאוד חוששת!!
    מהו הטיפול הטוב ביותר והיכן, האם ניתן לטפל בכמה דרכים במקביל, האם ניתן להחלים לגמרי? מהו זמן ההחלמה וממה זה נגרם? מי המוממחים בארץ לפגיעות כאלה?
    רב תודות!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלט

הוספת תגובה

• עכשיו תנסי גם גב BACK

יעלי
    16/04/2010

מיטת היפוך בשיטת INVERSION THERAPY כבר עזרה למיליוני משתמשים בעולם.
    לצערי מעטים האורטופדים המכירים מכשיר זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין שום קשר

ד''ר גד ולן
    16/04/2010

בין הכאב שאת מתארת לממצא ב- CT.
    אני גם ממליץ על היפוך, ועמידה על הראש היא אופציה שכבר פלדנקרייז קידם, ראי בן גוריון שהקפיד על תרגול עמידה על הראש לפחות פעם ביום.
    ואם תתחילי התעמלות פלדנקרייז ותבקרי כירופרקטור זה רעיון לא רע בכלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו