בעיות משולבות בצוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות משולבות בצוואר
    אלמונית
    16/05/2010

שלום,
    במהלך חודשים של סבל נפגשתי עם מנתח ע"ש שהציע לי שאבת דיסק .הוא לא אבחין בעיה אחרת
    ב- MRI מלבד בלטי דיסק קלים בC6-7 וC5-6 .
    לאחר שהתעקשתי שאני בטוחה שהבעיה שלי במיקום יותר גבוה,עברתי מיפוי עצמות דרך ראומטולוג שהראה את תסמונת הפצט בC2-C3.אני בטוחה שזה מקור מרבית הסבל שמשבית אותי לגמרי.
    אני מוכנה לעבור כל ניתוח שיציל את איכות חיי,אם צריך.הבעיה היא שאני שוב צריכה לחכות לתורים ואינני בטוחה מי אמור להציע את הטיפול האופטימלי:הראומטולוג או מנתח ע"ש.
    התורים לשני התחומים האלה הם חודשיים ומעלה ב-שר"פ.לא הייתי רוצה לחכות סתם.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות משולבות בצוואר

הוספת תגובה

• הודעה של: אלמונית

ד``ר ליאור מרום
    16/05/2010

מי שעוסק בכך הוא לא מנתח עמוד שדרה ולא ראומטולוג- אלא מרפאת כאב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד מידע בבקשה:

אלמונית
    20/05/2010

1.האם תסמונת הפצט נכנסת להגדרה של "שינויים ניווניים" ?
    2. אני סובלת מלחץ נוראי בעורף כולל בחילות ופולסים חשמליים לכיוון הראש בכל תזוזה, ללא הפוגה של חודשים ולו ליום אחד(רק שינויים בעוצמת התסמינים),גם במקרה הזה אין פיתרון כירורגי?
    3.ימים שלמים עוברים עליי עם שקית קרח על הראש,על העורף על הפנים בסבב.אך לא רואים משהו ב-MRI?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד מידע בבקשה:

ד``ר ליאור מרום
    20/05/2010

1) כן
    2) לא מבצעים יעוץ וירטואלי- ראי הודעתנו בראש חוצות!!!
    3) אם "לא רואים משהו ב MRI" - אז כנראה שאין שום ממצא אורגני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו