כאבים בגב התחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בגב התחתון
    בתאל
    07/06/2010

שלום. אני בת 18 ואוטוטו אני מתגייסת. בזמן האחרון (בחודשיים/שלושה האחרונים אם לא יותר), יש לי כאבים בגב התחתון. כאבים שבגללם אני בקושי יכולה להתכופף - ואם אני רוצה להתכופף אני צריכה לרדת עם הברכיים ולא להתכופף עם הגב. כשאני מורידה את הראש למטה - יש לי כאב בגב התחתון, ואפילו כשאני יושבת מול המחשב - כואב לי הגב - ואם אני מיישרת את הגב זה כואב עוד יותר. הייתי פעמיים אצל אורטופד - בפעם הראשונה הוא אמר שהכל בסדר ואני פשוט צריכה לחזק את השרירים והוא נתן לי משחה "פיזיקאר ג'ל". בפעם השנייה, מכיוון שעדיין כאב לי, הוא הפנה אותי לצילום של הגב התחתון וכשהצילום הגיע הוא אמר שהכל בסדר ושצריך לחזק את השרירים. אבל הכאבים האלו הם חזקים, מציקים ומגבילים, זה לא נראה לי הגיוני שהכל בסדר! מה עליי לעשות? זה יכול להיות משהו חמור? אני מתגייסת אוטוטו ואני מפחדת שזה יגביל אותי בטירונות או בתפקיד בכלל. האם הכל בסדר אצלי כמו שהרופא אומר או שעליי לגשת אליו שוב? אשמח לתשובה מהירה. תודה, בתאל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בגב התחתון

הוספת תגובה

• הודעה של: בתאל

ד``ר ליאור מרום
    08/06/2010

עליך להבדק אצל מומחה עמוד שדרה ולא לבקש פתרון אינסטנט וירטואלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבעתי תור לאורטופד

בתאל
    09/06/2010

קבעתי שוב תור לאורטופד ב16 לחודש. אבל עד אז אני לא אפסיק לחשוב על זה.
    לפי דעתך, ולפי מה שכתבתי..זה נראה לך משהו חמור?
    הוא אמר לי פעמיים שהכל בסדר, גם עם צילום.
    מה זה יכול להיות לפי דעתך?

אני ממש מפחדת שזה יפגע לי בתפקיד הצבאי, או שזה משהו חמור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו