מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבחירת מזרן...רונה25/07/2010
איכות השינה שלי גרועה המזרון שלי הרוס לגמרי והגיע הזמן להיפטר ממנו כולי הסתבכתי מהמבחר הקיים...אבל ההתלבטות הכי קשה שלי מה לבחור מזרן ספוג או קפיצים מה נשחק יותר מהר? ואיזה תומך יותר בגוף אשמח לתשובה..אני רוצה לציין שאני צעירה בלי בעיות מיוחדות אבל בכל בוקר אני קמה תפוסה וחשוב לי מזרון איכותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מעדיף מזרן גומי
ד''ר גד ולן25/07/2010אבל זה ענין של העדפה אישית, מה שחשב זה מידת הנוחות שלך על המזרון. זה עניין של התאמה אישית ולא מה שיקר בהכרח עידף עבורך....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
רונה25/07/2010באמת התעניינתי על מה המומחים ישנים :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרך בוחרים מזרן
aviv25/07/2010ראשית אני כותב לך תשובה בתור מנכ'ל חברת הולנדיה, התשובה מקצועית ורצינית .
מזרן לא בוחרים על פי עמידותו לשנים מכיוון שהמזרנים היום בנויים בטכנולוגיות המאריכות חיים למוצר וכל המזרנים מגובים באחריות ארוכת שנים. אני ממליץ לרכוש מזרן על פי התאמה למבנה הגוף ועל פי הרגשה של נוחות ופינוק שמעניק המזרן, צריך להיכנס לחנות (אני ממליץ הולנדיה) לנסות תוך כדי שכיבה ולראות אך הגוף מגיב, חיוך רחב שלנו בזמן שנשכבנו על המזרן יעזור לקבל החלטה נכונה, יש לזכור כי מזרן קשה או מזרן רך ממש לא טובים לנו, מזרן גמיש שמתאים לצורת גופניו הוא המזרן הנכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך על התשובה
רונה25/07/2010אבל הולנדיה יקרים מאוד וזה קצלת יותר מדי אני מוכנה לשלם על מזרן איכותי אבל לא עד כדי כך חבל שבהולנדיה לא באים קצת למען העם :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת האמת קניתי מזרן שבוע שעבר
ליטל26/07/2010אני בטח לא יכולה לפרסם את החברה כאן, אבל אני ממליצה לך ללכת לחנות מזרנים ולישון עליהם - כן הם נותנים לך. אני גם סבלתי עם מזרנים איומים במהלך חיי
ומה אני אגיד לך אני חושבת שהגעתי למנוחה ולנחלה. יש גם אחריות של 10 שנים על המזרן!!!
ו...השוס המקום ממנו קניתי נותן לך אפשרות לנסות את המזרן לתקופת ניסיון!
בקיצור תנסי ותראי אני ממליצה בחום :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?