עזרה בבחירת מזרן...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת מזרן...
    רונה
    25/07/2010

איכות השינה שלי גרועה המזרון שלי הרוס לגמרי והגיע הזמן להיפטר ממנו כולי הסתבכתי מהמבחר הקיים...אבל ההתלבטות הכי קשה שלי מה לבחור מזרן ספוג או קפיצים מה נשחק יותר מהר? ואיזה תומך יותר בגוף אשמח לתשובה..אני רוצה לציין שאני צעירה בלי בעיות מיוחדות אבל בכל בוקר אני קמה תפוסה וחשוב לי מזרון איכותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבחירת מזרן...

הוספת תגובה

• אני מעדיף מזרן גומי

ד''ר גד ולן
    25/07/2010

אבל זה ענין של העדפה אישית, מה שחשב זה מידת הנוחות שלך על המזרון. זה עניין של התאמה אישית ולא מה שיקר בהכרח עידף עבורך....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

רונה
    25/07/2010

באמת התעניינתי על מה המומחים ישנים :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רך בוחרים מזרן

aviv
    25/07/2010

ראשית אני כותב לך תשובה בתור מנכ'ל חברת הולנדיה, התשובה מקצועית ורצינית .
    מזרן לא בוחרים על פי עמידותו לשנים מכיוון שהמזרנים היום בנויים בטכנולוגיות המאריכות חיים למוצר וכל המזרנים מגובים באחריות ארוכת שנים. אני ממליץ לרכוש מזרן על פי התאמה למבנה הגוף ועל פי הרגשה של נוחות ופינוק שמעניק המזרן, צריך להיכנס לחנות (אני ממליץ הולנדיה) לנסות תוך כדי שכיבה ולראות אך הגוף מגיב, חיוך רחב שלנו בזמן שנשכבנו על המזרן יעזור לקבל החלטה נכונה, יש לזכור כי מזרן קשה או מזרן רך ממש לא טובים לנו, מזרן גמיש שמתאים לצורת גופניו הוא המזרן הנכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה לך על התשובה

רונה
    25/07/2010

אבל הולנדיה יקרים מאוד וזה קצלת יותר מדי אני מוכנה לשלם על מזרן איכותי אבל לא עד כדי כך חבל שבהולנדיה לא באים קצת למען העם :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את האמת קניתי מזרן שבוע שעבר

ליטל
    26/07/2010

אני בטח לא יכולה לפרסם את החברה כאן, אבל אני ממליצה לך ללכת לחנות מזרנים ולישון עליהם - כן הם נותנים לך. אני גם סבלתי עם מזרנים איומים במהלך חיי
    ומה אני אגיד לך אני חושבת שהגעתי למנוחה ולנחלה. יש גם אחריות של 10 שנים על המזרן!!!
    ו...השוס המקום ממנו קניתי נותן לך אפשרות לנסות את המזרן לתקופת ניסיון!

בקיצור תנסי ותראי אני ממליצה בחום :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו