מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה הלאה?יעל29/07/2010
דר מרום שלום
ביום שני האחרון נלקחתי למיון עם כאבי פריצית דיסק עזים, קיבלתי הוראות לקחת 2 אתופן 600 ביום
טרמקדס 100 פעמיים ביום
אני כבר שוכבת במיטה שבועיים רק אמש חלה הטבה
במרפאות חוץ נקבע לי תור רק לאוקטובר
בתום עשרה ימים אלו במידה וימשיכו הכאבים ויהיה עלי לקחת כדורים נוספים, אילו כדורים עלי לצרוך
בברכה ותודה מראש יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: יעל
ד``ר ליאור מרום29/07/2010במידה והיתה הטבה עם הכדורים שלקחת, אין כל בעיה להמשיך אתם לתקופה של שבועיים נוספים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי
יעל29/07/2010דר מרום שלום ותודה על תגובתך
אני יודעת שהכדורים הללו הרסניים לקיבה ולכליות, כמו כן אני עומדת לעבור ניתוח לקיצור קיבה בעוד שלושה שבועות, האם השילוב מסוכן? כמה זמן לפני הניתוח עלי להפסיק את האתופן
,תודה מראש
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: יעל
ד``ר ליאור מרום30/07/2010זהו נתון חשוב מאוד לציון, ממליץ מאוד להתיעץ עם המנתח שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתחיל בטיפולים משלימים?
יערה04/08/2010דר מרום שלום
אני כ20 יום לאחר פריצת דיסק L4
עדיין עם כאבים ועדיין עם אתופן וטרמדקס, פעמיים ביום. עם כאב לכל אורכה של רגל שמאל
החלשות קלה של השרירי בכף הרגל
כפי שכבר כתבתי אני עומדת לעבור ניתוח לקיצור קיבה בעוד כשבועיים
האם אתה ממליץ לנוח בבית ולצפות להקלה והטבה
או כבר להתחיל עם טיפולים משלימים כגון כירופרקטיקעה או פיזטיוטרפיה \דיקור
תודה מראש על תשובתך יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: יעל
ד``ר ליאור מרום04/08/2010יעל שלום,
אין באפשרותי לתת עצות מרחוק מבלי שנבדקת על ידי וראיתי את ההדמיה.
על כל פנים,ההגיון אומר שכדאי לחשוב על דחיה של הניתוח לקיצור הקיבה ( היות וזו פרוצדורה אלקטיבית לחלוטין) עד לאחר התברר מהלך המחלה האקוטית שאת נמצאת בה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דוקטור
יערה04/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?