מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיענוח סי.טי. וייעוץאילנה12/11/2007
שלום, אני בת 61.10 סובלת למעלה מ-20 שנה מכאבי גב בכל הרמות והמצבים.
מזה קרוב ל-3 ח' סובלת מכאבים עזים ברגל שמאל.מטופלת מאז בפיזיוטרפיה ופלדנקרייז והמצב הוטב אך עדיין מגביל ומכאיב מאוד בפעילות יומיומית בעיקר עמידה והליכה או ישיבה ממושכת.
רציתי עזרה בפיענוח הסי.טי שהתקבל (אנסה לקצר):
תת-פריקה הפוכה דרגה 1-2 L4-L5
L1-D12 + L2-L1 + L3-L2 בלטים היקפיים מינימלים מצר נוירל פורמינה לא מוחק שומן אפידוראלי
S1-L5-L4-L3 בלט דיסק היקפי מצר נוי' פור' ומוחק שומן אפי' חלקית מנוון S1-L5
התעלה הסקרלית תקינה
בקיצור - לא משהו ורק רוצה לדעת מה בדיוק גורם היום לכאבים המאוד לא רגילים מבחינת מה שהכרתי עד כה שתקפו את הרגל בעוצמה (לא ההקרנה ה"רגילה") לאורכה הצידית עם מוקדים במקביל לברך ושוק תחתונה ואינם מרפים נקבע לי תור למומחה ע"ש אבל עד אז....
הייתי מבקשת גם המלצות לטיפול אחר/נוסף שיפחית את הכאב ברגל למינימום (לכאבי הגב "התרגלתי"). אני לא רואה את עצמי מיועדת לניתוח כרגע.
בתודה, אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיענוח סי.טי. וייעוץ
ד``ר ליאור מרום12/11/2007אין באפשרות הפורום הנ"ל ליעץ בבעיות פרטניות ברמה כזו.
לשם יעוץ - וכפי שכתבת ,תזדקקי לבדיקה ופגישה עם מנתח עמוד שדרה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?