מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר תחושה כף רגל לאחר ניתוח פ.דיסקאבי03/11/2010
לפני כ- 3 שנים בעקבות פריצת דיסק (גדולה) בחוליות L5-S1 עברתי ניתוח במהלכו הוציאו "פרגמנט דיסק גדול מתחת לשורש"(לפי סיכום הניתוח) מאז יש לי חוסר תחושה חלקי בכף רגל ימין ובבמיוחד בעקב שגורם לי לתחושה לא נוחה וכאבים (הרגשה של שריפה קלה)..זה מציק. פניתי לרופא המנתח לפני מס' חודשים התחלתי טיםול בליריקה(לא עזר) כמו"כ זריקת צלסטון שלא עזרה.
עברתי בדיקת MRI לפני 3 חודשים כאשר האבחנה היא"ב- L5-S1 המנותח מודגמת הישנות בקע דיסק פרא-מדיאני ימני פרוץ מוקף מעט רקמת גרעין עם לחץ קל על s1 מימין אשר מעט גם מעובה" לדברי הרופא המנתח זה לא הגורם אלא הדיסק שלחץ על העצב לפני הניתוח גרם ל"מותו" של העצב...אני לא סומך על זה ב- 100%.
השאלה היא: האם בגלל אבחנה זו יש לחץ על העצב שגורם לי להירדמות כף הרגל או שמאבחנה זו לא נראה כי הלחץ הוא משפיע ממש?
השאלה השניה,איזה טיפול אני צריך האם טיפול נוירולוגי,אורטופדי(ניתוח חוזר...) או משהו אחר? אני נחוש לעשות הכל על מנת לפתור את הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר תחושה כף רגל לאחר ניתוח פ.דיסק - תגובה
ד``ר ליאור מרום04/11/2010הרדמות היא הדבר הראשון להופיע והאחרון לעזוב במקרה של פריצת דיסק עם לחץ על השורש, צודק המנתח שלך באומרו שהנזק נוצר מהמצב הראשוני.
ההרדמות עלולה גם להשאר לנצח.
על מנת לנסות ולעזור לך , תזדקק לבדיקתי, כולל הדמית MRI עם גדוליניום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?