חוסר תחושה כף רגל לאחר ניתוח פ.דיסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר תחושה כף רגל לאחר ניתוח פ.דיסק
    אבי
    03/11/2010

לפני כ- 3 שנים בעקבות פריצת דיסק (גדולה) בחוליות L5-S1 עברתי ניתוח במהלכו הוציאו "פרגמנט דיסק גדול מתחת לשורש"(לפי סיכום הניתוח) מאז יש לי חוסר תחושה חלקי בכף רגל ימין ובבמיוחד בעקב שגורם לי לתחושה לא נוחה וכאבים (הרגשה של שריפה קלה)..זה מציק. פניתי לרופא המנתח לפני מס' חודשים התחלתי טיםול בליריקה(לא עזר) כמו"כ זריקת צלסטון שלא עזרה.
    עברתי בדיקת MRI לפני 3 חודשים כאשר האבחנה היא"ב- L5-S1 המנותח מודגמת הישנות בקע דיסק פרא-מדיאני ימני פרוץ מוקף מעט רקמת גרעין עם לחץ קל על s1 מימין אשר מעט גם מעובה" לדברי הרופא המנתח זה לא הגורם אלא הדיסק שלחץ על העצב לפני הניתוח גרם ל"מותו" של העצב...אני לא סומך על זה ב- 100%.
    השאלה היא: האם בגלל אבחנה זו יש לחץ על העצב שגורם לי להירדמות כף הרגל או שמאבחנה זו לא נראה כי הלחץ הוא משפיע ממש?
    השאלה השניה,איזה טיפול אני צריך האם טיפול נוירולוגי,אורטופדי(ניתוח חוזר...) או משהו אחר? אני נחוש לעשות הכל על מנת לפתור את הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חוסר תחושה כף רגל לאחר ניתוח פ.דיסק - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    04/11/2010

הרדמות היא הדבר הראשון להופיע והאחרון לעזוב במקרה של פריצת דיסק עם לחץ על השורש, צודק המנתח שלך באומרו שהנזק נוצר מהמצב הראשוני.
    ההרדמות עלולה גם להשאר לנצח.
    על מנת לנסות ולעזור לך , תזדקק לבדיקתי, כולל הדמית MRI עם גדוליניום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו