בלט דיסק וטיפול נוקלאופלסטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלט דיסק וטיפול נוקלאופלסטי
    רוזה
    04/11/2010

שלום,
    שמי אורנה, אני בת 27, לפני כ-4 חודשים התחלתי לסבול מכאבים בגב התחתון, כאבים, שהופיעו בעיקר במעברים שבין ישיבה, שכיבה, עמידה וכיפוף, לעיתים עם הקרנה בשתי הרגלים לאזור הירך , לפני כשבוע חלה החמרה ונוסף לי גם כאב במפשעות , וכאב במצב סטטי ובמצב של מנוחה .
    קיבלתי קיבלתי את הטיפולים הבאים , אטופן גם 200 וגם 600, טרמדקס, ארקוקסיה , 5 זריקות רצופות של פלקסין ואביטרן, הגעתי אף למיון בשל הכאבים ושם בנוסף לזריקת פלקסין ואביטרן קיבלתי גם מורפיום לכאבים. אציין שגם עשיתי סדרת טיםולי פזיותרפיה ללא כל הקלה .
    (בדיקת אצל רופא נשים יצאה תקינה)
    אורטופד מומחה גב, הציע טיפול נוקלאופלסטי , אבל נתן הסבר מצומצם, ואמר שאני מתאימה מבחינת קריטריונים.
    אני רוצה לקבל מידע יותר מעמיק על התהליך וגם על הסיכונים שבו .

אושמח לתשובה ,
    תודה,
    אורנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

רוזה
    04/11/2010

עשיתי בדיקת CT ושם נמצא בלט דיסק L4-L5 .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלט דיסק וטיפול נוקלאופלסטי - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    04/11/2010

ללא בדיקת MRI, לא ניתן לדעת את הקריטריונים האם את מתאימה לנוקלאופלסטי- זו הנחיה של החברה המיצרת על מנת לקבוע מי הם המועמדים המתאימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת ה MRI

רוזה
    04/11/2010

יכול להיות שהבדיקה מתבצעת לאחר הסכמה לביצוע ההליך ?
    כי אני עוד לא הסכמתי לבצע את ההליך ?
    בכל אופן מעבר לפרט הזה, אשמח לפרטים נוספים על ההליך כדי לדעת האם בכלל כדאי לבצע אותו .
    זה הליך מסוכן ? זה הליך שכיח ? ובכלל מה הוא ההליך ?

תודה על התשובה.
    אורנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו